Свереда Анна Андріївна — акушер-гінеколог першої категорії, фахівець з ультразвукової діагностики, має понад 15 років професійного досвіду. Є членом професійних медичних асоціацій. Пацієнтки цінують її за уважне ставлення, делікатність і сучасний доказовий підхід до лікування. Займається повним супроводом жіночого здоров’я: від профілактичних оглядів та ведення вагітності до малоінвазивних процедур і напрямку естетичної гінекології. У своїй практиці застосовує сучасні діагностичні методи, зокрема УЗД та кольпоскопію. Проводить лікування запальних процесів, гормональних порушень, порушень циклу, безпліддя, а також доброякісних утворень.
Ірина Іванівна - лікар ендокринолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні станів спричинених порушенням вуглеводного обміну (діагностика та лікування цукрового діабету, консультування щодо харчування та зміни способу життя, корекція інсулінотерапії, профілактика та раннє виявлення ускладнень ЦД), діагностиці та лікуванні захворювань щитоподібної та прищитоподібних залоз, діагностиці та лікуванні метаболічного синдрому. Також Ірина Іванівна проводить консультації з приводу патологій репродуктивної системи, повʼязаних з ендокринною дисфункцією,
з приводу захворювань гіпоталамо-гіпофізарної системи, діагностику та лікування порушень спричинених захворюваннями наднирникових залоз.
Лікар педіатр обстежує дітей від 0 до 18 років. Проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає, в разі необхідності, лікування. Також педіатр консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації.
Спеціалізується на діагностиці та корекції гормональних порушень, порушень менструального циклу, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить прегравідарну підготовку до вагітності та супровід вікових змін повʼязаних з настанням менопаузи.
Активно займаюсь профілактикою хвороб та навчаю батьків турботі про здоров’я дітей. Переконана у важливості вакцинації та здорового способу життя. Намагаюсь формувати відчуття довіри та емоційний зв’язок під час консультації. Приділяю увагу також психологічному стану батьків та дітей.
Моя головна мета — не тільки вилікувати, але й створити позитивний досвід для дитини, зберігаючи її фізичне та емоційне здоров'я.
Ірина Олексіївна лікує хвороби по ендокринологічному, терапевтичному профілю. Спеціалізується на виявленні порушень в роботі ендокринної системи, діагностує їх і призначає кваліфіковане лікування.
Кладько О.Я. є кваліфікованим неврологом та сомнологом, спеціалістом із виявлення нічного апное, лікування різноманітних розладів сну неврологічного ґенезу. За роки своєї практики Орест Ярославович опублікував чимало робіт у медичних виданнях.
Лікар проводить діагностику й лікування гіпертонії, ішемічної хвороби, порушень ритму серця і т. д. До того ж спеціалізується на проведенні ехокардіографії серця, дослідження морфологічної та функціональної складової нормальної роботи серця