Лікар трихолог, проводить трихоскопію шкіри голови та полотна волосся, трихологічні та косметологічни консультації офлайн та онлайн. Лікування всіх видів випадіння волосся, лупи, себореї. Реконструкція полотна волосся. Лікування акне, розацеа, пігментації шкіри обличчя.
Олена Дмитрівна лікар-педіатр з величезним досвідом роботи і вищою категорією. Вона лікує захворювання дихальних шляхів і легенів малюка, діагностує і лікує всілякі дитячі захворювання, алергії, призначає фізіотерапевтичні процедури. До неї можна приходити з приводу будь-якого питання, щодо вашої дитини.
Лікар-алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається лікуванням станів, які супроводжуються харчовою алергією, проявом кропив’янки, алергічного риніту, симптомами гастроінтестинальної алергії та алергічного кон’юнктивіту.
Лікар-алерголог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні різного роду алергій, за допомогою унікальної для України німецької методики біорезонансу. Приймає дітей з 3-х місяців.