Олена Олексіївна – лікар дерматолог-венеролог, трихолог, має великий досвід у дерматологічній практиці, спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру дерматовенерологічних та трихологічних патологій, застосовує плазмо- та мезотерапію, біоревіталізацію. Проводить безпечне видалення новоутворень шкіри лазерним та радіохвильовим методом.
Ольга Йосипівна проводить діагностику, лікування захворювань шкіри і волосистої частини голови (трихологія). Будучи дерматоонкологом видаляє новоутворення шкіри. Проводить видалення судинних утворень на обличчі, тілі. Спеціалізується на лазерному лікуванні оніхомікозу (грибка нігтів).
Лікар спеціалізується на косметології і дерматовенерології. Проводить дерматоскопію, видалення новоутворень, плазмотерапію, ін'єкції ботулотоксину. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит та інші. Веде прийом для дітей від 10 років
Костянтин Сергійович спеціалізується на терапії захворювань шкірного покриву, волосся. Володіє різними техніками масажу обличчя, тіла, методиками ін'єкційного омолодження, лазерними технологіями лікування, видалення судин. Розробляє індивідуальні комплекси по догляду за шкірою обличчя, тілом, програми реабілітації післяопераційних пацієнтів.