Надоненко Олександр Миколайович — лікар-невролог вищої категорії з понад 35-річним досвідом, спеціаліст з дитячої неврології та функціональної діагностики. Приймає дітей з будь-якого віку в Development clinic.
Закінчив Вінницький медичний інститут ім. Пирогова, проходив стажування у провідних клініках Німеччини, має спеціалізацію з нейрофізіології. Автор близько 30 наукових статей та 2 патентів.
Послуги: електроенцефалографія (ЕЕГ), нічний ЕЕГ-відеомоніторинг, опис ЕЕГ. Лікує епілепсію, пароксизмальні стани та інші захворювання нервової системи. Учасник "Української протиепілептичної ліги".
Володимир Станіславович - професіонал в галузі дитячої неврології. Виконує електроміографію стимуляційних і голкову. Призначає фізіотерапевтичне лікування пацієнтам зі скаргами на біль спині і шиї, мігрені. Надає допомогу при епілептичних припадках і судомах, інфекційних ураженнях нервової системи
Доктор Тараненко Т.В. є досвідченим фахівцем в області ультразвукової та функціональної діагностики. Тамара Вікторівна неодноразово виступала на ТБ-передачах (ТРК «Київ», програми «Добрий вечір»), її авторству належить патент по новому способу терапії склеродермії у дітей.