Вікторія Дмитрівна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні дітей і дорослих за допомогою знімних і не знімних апаратів, коректує аномалії прикусу створюючи оптимальні умови для правильного росту щелеп і гармонійного розвитку лицевого скелету, усуває шкідливі звички у дітей. Використовує у своїй практиці різні види брекет-систем металеві, сапфірові, керамічні, та лікування з допомогою елайнерів. Лікар постійно покращує свій професійний рівень, активно бере участь у семінарах і майстер-класах для підвищення кваліфікації і вдосконалення практичних навичок.
Лікар-ортодонт, що спеціалізується на діагностиці порушень прикусу та положення зубів. Складає індивідуальні плани лікування. Працює з усіма видами брекет-систем. Застосовує сучасні методики лікування елайнерами, забезпечуючи комфорт і високий естетичний результат.
Вероніка Володимирівна - лікар-ортодонт першої категорії, спеціалізується на виправленні неправильного прикусу і деформації зубів. Встановлює металеві, пластикові, керамічні та сапфірові системи брекетів
Проводить лікування та корекцію прикусу брекет-системами різних видів - сапфірової, металевої, керамічної, самолігуючі Damon. Також проводить лікування елайнерами Invisalign, міофункціональними трейнерами Міобрейс.
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить консультативний прийом, лікування ортодонтичних патологій, таких як зміщення прикусу та ін. Веде прийом дорослих та дітей від 6 років.