Лікар Перец Марина Василівна застосовує в своїй практиці професійний підхід з дотриманням принципів доказової медицини. Володіє сучасними та ефективними методиками діагностики захворювань органів малого тазу, досвічений лікар УЗ-діагностики. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта, не назначає непотрібних обстежень.
Яна Григорівна спеціалізується на проведенні ультразвукового дослідження органів черевної порожнини, заочеревинного простору, ультразвукової діагностики щитовидної залози
Я лікар-УЗД із сучасними методами діагностики захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Висококваліфікована гінекологиня, яка постійно вдосконалює свої знання та навички. Її професійна кар'єра відзначається не лише досконалими знаннями та вміннями, але й теплим ставленням до пацієнтів. Олена спеціалізується на сучасних методах діагностики та лікування гінекологічних захворювань, завжди враховуючи індивідуальні потреби кожної жінки. Завдяки її уважності та турботливості, пацієнти почуваються комфортно під час прийому.
Лікар УЗД, акушер-гінеколог, проводить лікування патологій жіночої статевої системи, а також УЗД-обстеження органів малого тазу, грудної залози, УЗД під час вагітності.