Тетяна Іванівна спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень внутрішніх органів, молочних залоз і лімфатичних вузлів, поверхневих тканин, органів малого таза, доплерографії судин голови та шиї. Приймає дорослих пацієнтів, а також дітей з трьох років
Лікар-гінеколог веде амбулаторний прийом пацієнтів з патологією шийки матки, доброякісними і злоякісними новоутвореннями жіночих органів, гормональними розладами у жінок, а також консультує пари, що мають проблеми із зачаттям. Андрій Ігорович - фахівець з малоінвазивної ендоскопічної хірургії патологій органів малого таза, зокрема лапаро- і гістероскопії
Фахівець ультразвукової діагностики першої категорії з 10-річним досвідом роботи. Він робить УЗД пацієнтам з 18 років, завжди уважно і якісно виконує свою роботу.
Лікар проводить діагностику та лікування артеріальної гіпертензії, гіпо/гіпертиреозу, гіперхолестеринемії, ожиріння, подагри та інших метаболічних порушень. Консультує щодо харчування під час лактації, підготовки до вагітності.
Лікар проводить діагностику та лікування молочниці, вагініту, бактеріального вагінозу, ендометриту, синдрому полікістозних яєчників, ектопії та дисплазії епітелію шийки матки. Надає послугу ведення жінок з менопазуальними порушеннями, ведення вагітних, індивідуальний підбір контрацептивів.
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань дитячого і підліткового віку, займається вакцинацією і наглядом за дітьми. Віта Григорівна спеціалізується на УЗ-дослідженнях щитовидної та молочної залоз, м'яких тканин, органах черевної порожнини, сечостатевої системи, органах малого таза, вагітності на малих термінах
Лікар ультразвукової діагностики. Проводить УЗД органів малого таза у жінок і чоловіків, органів черевної порожнини, нирок. Вивчає стан щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин.