Данило Валерійович – лікар, який відомий своєю ретельністю та уважністю до деталей. Він переконаний, що власні зуби завжди кращі за будь-які замінники, тому докладає максимум зусиль для їх збереження. У своїй роботі Данило використовує лише високоякісні матеріали та працює з мікроскопом, що дозволяє досягати високої точності. Він застосовує новітні методи лікування, виконуючи художні реставрації, які точно імітують природну форму зубів.
Данило Валерійович слідує міжнародним протоколам лікування і дотримується принципів доказової медицини. Його підхід базується на сучасних наукових даних та передових технологіях, що забезпечує високу якість медичної допомоги. Завдяки своїй старанності та відданості професії, Данило здобув репутацію надійного і висококваліфікованого спеціаліста у сфері стоматології.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Має 2 вищі категорії з терапевтичної та дитячої стоматології. Стаж роботи 25 років. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фісур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту та лікування пародонтиту. Відмінною рисою прийому лікаря є індивідуальний підхід до кожного клієнта, при цьому обираючи оптимальний метод лікування з використанням виключно інноваційних технологій.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Дар'я Сергіївна досягла великих успіхів у високохудожній естетичній реставрації бічних та фронтальних зубів, відбілюванні та пародонтології. Відновлює дефект відсутності одного зуба без протезування коронками. Дитячий стоматолог. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фіссур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту.
Біланенко Дмитро Ігорович - стоматолог терапевт, ендодонтист. Проводить повну діагностику ротової порожнини з використанням сучасного обладнання.Спеціалізується на лікуванні каріозних та некаріозних уражень зубів, проведенні ремінералізуючої терапії та Vector – терапії, відбілюванні зубів, лікуванні та пломбуванні каналів зуба. Регулярно відвідує різноманітні курси, для вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок.
Лікар проводить психологічну адаптацію дитини в стоматологічному кабінеті, терапевтичне лікування зубів та ясен у дорослих та дітей, професійну гігієну порожнини рота, чистку зубів Airflow, художню реставрація зубів.
Михайло Курбанович спеціалізується на лікуванні терапевтичного профілю. Проводить лікування зубів під мікроскопом, художню реставрацію, професійну гігієну зубних рядів, відбілювання. В роботі використовує модернізоване обладнання, орієнтуючись на інноваційні методики терапії.
Інна Михайлівна - спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить безболісну комп’ютерну анестезію, профілактику стоматологічних захворювань,
лікування карієсу та його ускладнень,
лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів.
Добра та уважна лікарка, чудово знаходить мову з дітьми.
Спеціалізується на дитячій стоматології. Займається профілактикою та лікуванням стоматологічних захворювань у дітей від 1 року. Зубна фея всіх малюків, адже лікарка знаходить підхід навіть до дітей, які не хотіли взаємодіяти з стоматологами раніше. Після знайомства з Світланою Євгеніївною малюки запитують в мам про наступний візит, адже скоріше хочуть лікувати зуби в тітоньки Світлани.
Ольга Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить профілактика стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів тощо. Також лікар виконує реставрацію зубів, ендодонтичне лікування, шинування зубів.