Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт, Стоматолог-терапевт Чернова  Єлизавета  Сергіївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог-терапевт Бровчак  Катерина  Олександрівна на Doc.ua
Катерина Олександрівна - керівник клініки Brovchak Dental. Лікар стоматолог-терапевт, займається профілактикою та лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, реставрацією зубів, професійною чисткою зубів, відбілюванням. Приймає дорослих та дітей віком від 10 років.
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Донець  Костянтин  Сергійович на Doc.ua
Консультація
Стоматолог-терапевт, ендодонтист проводить відновлення зубів фотополімерними матеріалами, професійні чистки зубів, лікування карієсу і його ускладнення. До Костянтина Сергійовича можна звернутись з питань проведення ремінералізуючої терапії. Використовує у своїй роботі дентальний мікроскоп та сучасні методи обтурації.
Лікар Стоматолог-терапевт Нікіфорова  Анна Вікторівна на Doc.ua
Анна Вікторівна - лікар стоматолог-терапевт. Приймає дорослих та дітей від 6 років. Проводить професійну гігієну порожнини рота, лікування карієсу, герметизацію фісур, відбілювання зубів.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Тонкошкур  Даніїл  Валерійович на Doc.ua
Данило Валерійович – лікар, який відомий своєю ретельністю та уважністю до деталей. Він переконаний, що власні зуби завжди кращі за будь-які замінники, тому докладає максимум зусиль для їх збереження. У своїй роботі Данило використовує лише високоякісні матеріали та працює з мікроскопом, що дозволяє досягати високої точності. Він застосовує новітні методи лікування, виконуючи художні реставрації, які точно імітують природну форму зубів. Данило Валерійович слідує міжнародним протоколам лікування і дотримується принципів доказової медицини. Його підхід базується на сучасних наукових даних та передових технологіях, що забезпечує високу якість медичної допомоги. Завдяки своїй старанності та відданості професії, Данило здобув репутацію надійного і висококваліфікованого спеціаліста у сфері стоматології.
Лікар Стоматолог-терапевт Калюк Валерія Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу. Валерія Ігорівна проводить професійну гігієну порожнини рота, герметизація фісур. Приймає дорослих та дітей с 6 років.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Білак Діана  Віталіївна на Doc.ua
Діана Віталіївна - стоматолог-терапевт. Проводить гігієну порожнини рота, реставрацію зубів, пломбування кореневих каналів, відбілювання, композитні реставрації. Лікар займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, захворювань ясен.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Нарін Максим Олександрович на Doc.ua
4.1
Чому я працюю лікарем? Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Марченко Роман Володимирович на Doc.ua
4.1
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Лікар Стоматолог-терапевт Бреус Аліна Олександрівна на Doc.ua
4.0
Чому я працюю лікарем? Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
chevron_left 3 4
Показати ще 6 Лікаріautorenew