Катерина Олександрівна - керівник клініки Brovchak Dental. Лікар стоматолог-терапевт, займається профілактикою та лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, реставрацією зубів, професійною чисткою зубів, відбілюванням. Приймає дорослих та дітей віком від 10 років.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист проводить відновлення зубів фотополімерними матеріалами, професійні чистки зубів, лікування карієсу і його ускладнення. До Костянтина Сергійовича можна звернутись з питань проведення ремінералізуючої терапії. Використовує у своїй роботі дентальний мікроскоп та сучасні методи обтурації.
Анна Вікторівна - лікар стоматолог-терапевт. Приймає дорослих та дітей від 6 років. Проводить професійну гігієну порожнини рота, лікування карієсу, герметизацію фісур, відбілювання зубів.
Данило Валерійович – лікар, який відомий своєю ретельністю та уважністю до деталей. Він переконаний, що власні зуби завжди кращі за будь-які замінники, тому докладає максимум зусиль для їх збереження. У своїй роботі Данило використовує лише високоякісні матеріали та працює з мікроскопом, що дозволяє досягати високої точності. Він застосовує новітні методи лікування, виконуючи художні реставрації, які точно імітують природну форму зубів.
Данило Валерійович слідує міжнародним протоколам лікування і дотримується принципів доказової медицини. Його підхід базується на сучасних наукових даних та передових технологіях, що забезпечує високу якість медичної допомоги. Завдяки своїй старанності та відданості професії, Данило здобув репутацію надійного і висококваліфікованого спеціаліста у сфері стоматології.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу. Валерія Ігорівна проводить професійну гігієну порожнини рота, герметизація фісур. Приймає дорослих та дітей с 6 років.
Чому я працюю лікарем? Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua