Лікар загальної практики, сімейний лікар, терапевт. Проводить огляд, лікування пацієнтів терапевтичного профілю. Має великий досвід в лікуванні кардіологічних захворювань. Діагностує і проводить лікування гострих і хронічних хвороб
Лікар-кінезітерапевт, спеціалізується на підготовці жінок до вагітності та пологів, реабілітації в післяпологовому періоді за допомогою кінезітерапевтичних методів. Проводить семінари та майстер-класи з жіночого здоров'я.
Сімейний лікар, займається лікуванням патологій дихальних шляхів, а також серцево-судинної системи. Проводить УЗД, ехокардіографію серця і судин для постановки точного діагнозу.
Вадим Віталійович - лікар сімейної практики і невідкладної медицини. Проводить реанімаційні заходи, надає невідкладну допомогу, робить всі види ін'єкцій.
Досвідчений лікар загальної практики займається діагностикою та лікуванням хвороб внутрішніх органів у дорослих і дітей віком від 2-х років. Застосовує отоскопію, інтерпретує результати УЗД, рентгену, ЕКГ і т.д. Надає допомогу в невідкладних станах, має досвід роботи в стаціонарі і поліклініці. Виконує лікування і спостереження хворих з гострими і хронічними патологіями
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: панкреатит, цистит, грип, бронхіт, коліт, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність. Веде прийом для дорослих і дітей з 12 років