Галина Іванівна — лікар сімейної медицини з досвідом роботи більше 50 років. Спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної і серцево-судинної системи, захворювань шкіри, шлунково-кишкового тракту та ін. Займається лікуванням ГРЗ, отиту, бронхіту, риніту, гастриту, холециститу та ін.
Вікторія Гориславівна – лікар вищої категорії. Спеціалізується на сімейній терапії, педіатрії, гастроентерології, інфекційних захворюваннях. Лікує захворювання дихальної системи, ШКТ, дитячі інфекції (менінгіти, гепатити, глистні інвазії, невралгії. У дорослих захворювання суглобів, кардіопатології та ін.
Сімейний лікар має досвід роботи більше 35 років. В своїй практиці спирається на засади доказової медицини. Відноситься до пацієнтів з емпатією, отримує задоволення від максимально ефективних результатів лікування.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Валерій Пилипович лікар загальної практики (сімейний лікар) вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде прийом дорослих, підлітків і дітей. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю
Лікар спеціалізується на терапії і сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ангіна, анемія, бронхіт, риніт, панкреатит, коліт, мігрень. Веде прийом для дітей від 12 років
У професійну область інтересів Лариси Семенівни входить діагностика і подальше лікування різних хвороб без ускладнень. Також даний фахівець компетентний у призначенні аналізів, вирішенні питання про госпіталізацію.