Лікар психолог, який є залученими фахівцем центру Позитив. Має великий досвід роботи в центрах соціальних служб для сімей, дітей та молоді України, а також має в своєму розпорядженні практичний досвід в консультуванні наркозалежних та їх близького оточення.
Психолог, психотерапевт, надає допомогу психологічного характеру, займається вирішенням проблем в сім'ї, проводить індивідуальні та групові консультації. У сферу діяльності лікаря також входить дитячо-підліткове консультування і підтримка подружжя під час розлучення.
Психолог, розробляє і проводить тренінги особистісного росту, а також працює з дітьми та підлітками. Проводить семінари з соціоніки. Працює за такими напрямками: розвиток здібностей у підлітків, криза сенсу життя і середнього віку, створення партнерських відносин.
Олена Михайлівна фахівець в області психології. Лікар допомагає знайти вихід з життєвих складних і стресових ситуацій, подолати депресію і вирішити внутрішні конфлікти пацієнта.
Наталія Володимирівна спеціалізується на психології, психодіагностиці, психологічному консультуванні. Проводить фармакологічні гіпнози, промета-протоколпсихофармакотерапію, психотерапію, включаючи проблеми залежності та ін.
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі