Лікар-педіатр проводить патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей із захворюваннями органів дихання, травлення, ЛОР-патологіями, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики. Активний учасник науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів
Вікторія Михайлівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дітей з інфекційними захворюваннями, порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту, неврологічними патологіями та запальними процесами нирок і сечового міхура. Доктор допомагає виявити причини алергічних реакцій у дітей з перших днів життя. Також дає рекомендації з питань грудного вигодовування
Лікар педіатр займається лікуванням дітей від народження. Веде часто хворіючих дітей, дітей з хронічною алергопатологією, астмою, хронічним бронхітом та ін. Також Катерина Сергіївна є фахівцем зі специфічної імунотерапії і використання спелеотерапії в пульмонології.
Лікар педіатр Матвєєва Ганна Станіславівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить профілактичні щеплення згідно з календарним планом вакцинації, створення індивідуального графіка вакцинацій, ведення дітей до 1 року, профілактичні огляди дітей до 18 років, ведення часто хворіючих дітей, діагностика та призначення лікування
Катерина В'ячеславівна спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань у дітей від 0 до 18 років. Здійснює патронаж новонароджених, консультації з вигодовування та харчування. Проводить вакцинацію згідно з календарем щеплень та рекомендованим щепленням, при необхідності складає індивідуальний графік вакцинації. Лікар лікує хвороби дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи
Георгій Давидович п'ять років займається педіатрією. В історії його лікарської практики - робота в дитячому тренінговому проекті «Ух-ти! Camp »,«Mрчевелі »-«Mrcheveli»- European Limbach Diagnostic Group і в відділенні невідкладної медицини державної лікарні імені Кіпашідзе (Тбілісі). Лікар за час роботи з дітьми надав першу медичну допомогу понад 100 дітям. У своїй роботі використовує загальноприйняті стандарти медичної практики, розробляє індивідуальний план по догляду за дитиною, проводить огляди, діагностику, лікування і госпіталізацію. Прийом веде російсь