Анна Романівна веде прийом дітей від народження до 18 років. Проводить профілактику і лікування сезонних захворювань, алергії, захворювань травної, дихальної та сечовидільної системи, первинну діагностику імунодифіциту і аутоімунних захворювань, психосоматичних проблем у дітей і підлітків. Консультує з питань правильного догляду за дітьми, їх вигодовування і вакцинації.
Ірина Василівна займається лікуванням та профілактикою захворювань дитячого віку. Спеціалізується на терапії гострих та хронічних хвороб респіраторного тракту, сечовидільної системи, ШКТ, а також інфекційних та алергічних захворювань
Спостерігає дітей з перших днів життя до 18 років. Виявляє захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи. Проводить діагностику алергічної патології, а також інфекцій дитячого віку. Призначає сучасне лікування з індивідуальним підходом. Займається організацією вигодовування дітей раннього віку. Визначає тактику і графік виконання вакцинації
Анна Валеріївна спеціалізується на лікуванні дітей з хворобами в області гастроентерології, інфекційних захворювань, алергології, респіраторної патології (гостра і хронічна), гематології. Доктор володіє сучасними методиками лікування маленьких пацієнтів
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультування і діагностичні процедури - ультразвукову діагностику, рентгенографію. Консультує за станом здоров'я найменших дітей: з приводу грудного вигодовування, вакцинації, діагностування та лікування функціонального стану в перші роки життя. Проводить діагностику і лікування інфекційних захворювань.
Доктор веде прийом дітей з різними захворюваннями верхніх і нижніх дихальних шляхів, сечостатевої системи, шлунково-кишкового тракту та інших органів і систем. Проводить консультування батьків з питань вакцинації
Лікар другої кваліфікаційної категорії , проводить діагностику та сучасне лікування дихальної, сечовидільної, травної систем, диспансеризацію всіх вікових груп. Також проводить консультації з питань вакцинації, грудного вигодовування та раціонального харчування дітей різного віку
Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань. Володіє навичками надання невідкладної медичної допомоги при основних гострих патологічних станах. В діагностиці застосовує комплексний підхід. Приділяє особливу увагу профілактичним заходам: раціональному харчуванню, загартовування, правильного режиму дня, здоровому дозвіллю.
Веде прийом дітей від 0 до 18 років
Тетяна Мар'янівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихання, сечовивідної системи, алергічних захворювань у дітей. Веде амбулаторний прийом дітей з народження до 18 років. Проводить тренінги для батьків з питань вакцинації.