Приватні лікарі Києва

Лікар Гастроентеролог Соболевська Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-гастроентеролог вищої категорії, займається лікуванням функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту, хронічних вірусних гепатитів, жирової хвороби печінки, а також гастриту, що допомагає попередити розвиток виразкової хвороби та онкопатології шлунка.
Лікар Анестезіолог Глумчер Фелікс Семенович на Doc.ua
Глумчер Фелікс Семенович
Доктор медичних наук
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Лікар Невролог Теленгатор Олександр Якович на Doc.ua
Лікар Мамолог, Онколог Капінос Ганна  Вікторівна на Doc.ua
Капінос Ганна Вікторівна
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Ганна Вікторівна - кандидат медичних наук, онколог, мамолог вищої категорії. Лікар спеціалізується на діагностиці онкологічних захворювань. Використовує сучасні методи діагностики: магнітно-резонансна томографія (МРТ), комп’ютерна томографія (КТ), біопсія, лабораторні дослідження. Ганна Вікторівна лікує онкологічні захворювання за допомогою таргетної терапії, імунотерапії, хіміотерапії, радіотерапії. Лікар проявляє індивідуальний підхід до лікування пацієнтів, сприяє поліпшенню якості життя онкологічних хворих.
Лікар Терапевт Новикова Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна — лікар вищої кваліфікаційної категорії, терапевт з досвідом роботи більше 45 років. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань дихальної системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, ГРВІ та ін.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Голованов  Олександр  Аркадійович на Doc.ua
Лікар-кардіолог вищої категорії, лікар функціональної діагностики. Досвід професійної діяльності у кардіології з 1982 року. З 1988 року по 2019 досвід роботи в кардіологічному диспансері Київської обласної клінічної лікарні. Член Українського та Міжнародного Товариства кардіологів. Володіє усіма сучасними методами лікування поширених серцево-судинних захворювань. Експерт з ехокардіографії (УЗД серця). Неодноразово проходив удосконалення по різним направленням кардіології та функціональної діагностики в ведучих клініках України.
Лікар Акушер-гінеколог Іваненко Наталія Іванівна  на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії. Виконує діагностику і лікування захворювань жіночих статевих органів, включаючи захворювання, що передаються статевим шляхом. Проводить профілактику захворювань шийки матки.
Лікар Рентгенолог Лазар  Світлана  Іванівна на Doc.ua
Лікар рантгенолог з більш ніж 45-ти річним стажем в роботі. Проводить мультиспіральну комп'ютерну томографію, магнітно-резонансну томографію.
Лікар Кардіолог Тигай Тамара Леонідівна на Doc.ua
Київ, вул. Солом'янська, 17
Лікар Гомеопат, Терапевт, Лікар нетрадиційної медицини Позмогова Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна - заслужений лікар України з 40-річним досвідом лікування дорослих і дітей гомеопатичними методами. Ірина Анатоліївна веде активну наукову діяльність: на її рахунку більше 20 опублікованих матеріалів по гомеопатії і книга «Алергози: передумови виникнення, гомеопатична терапія» (2013 г.). Крім того, лікар Позмогова має 30-річний стаж викладання (Київському медичний університет ім. О.О. Богомольця, інститут удосконалення лікарів, Київський центр гомеопатії ім. Д.В. Попова, Інститут гомеопатії).