Приватні лікарі Києва

Тетяна Анатоліївна лікар вищої категорії, вона спеціалізується на безопераційному лазерному лікуванні, отоларингологічних, гінекологічних, гастроентерологічних, урологічних, дерматологічних, косметологічних і ще багатьох інших захворюваннях.
Ярослав Вікторович є експертом по роботі з людьми, що мають проблеми розуміння, управління і вираження своїх емоцій, страхи публічних виступів, труднощі самопрезентації та інші проблеми психологічного походження. При роботі з пацієнтами в основному використовує методики трансактного аналізу, психо і монодрами
Анна Гапоненко дитячий лікар-стоматолог, вона проводить професійну чистку зубів, профілактику карієсу, періодонтиту і пульпіту, лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота у дітей
Тетяна Вікторівна - лікар, який має знання і значний досвід в терапевтичній стоматології. Здійснює огляд, займається профілактичними заходами і лікуванням захворювань, їх ускладнень, актуальних для зубів і ротової порожнини.
Київ, ул. Мельникова, 51б
Марина Анатоліївна - фахівець в області проведення процедур, спрямованих на догляд за шкірою: масажі, пілінги, чищення, маски, догляди за різними типами шкіри. Займається проведенням апаратних процедур - мікродермабразія, ультразвуковий фонофорез, безін'єкційна мезотерапія. Володіє різними техніками масажу.
Котов Володимир Анатолійович
Уролог, онкоуролог Котов Володимир Анатолійович виконує такі хірургічні операції: пластика сечоводів і лоханки, відкрита одномоментна аденомектомія, трансуретральна резекція, видалення каменів нирок, сечоводів, сечового міхура, видалення пухлин передміхурової залози, сечового міхура, нирки, яєчка
Київ, вул. Ломоносова, 50/2
Алла Анатоліївна є головним лікарем клініки AllDenta. Спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній стоматології. Займається профілактикою стоматологічних захворювань, лікуванням постійних і молочних зубів. Проводить художню реставрацію, відновлення зубних рядів коронками, вінірами, вкладками, за допомогою нейлонових і бюгельних протезів.
Юлія Василівна – лікар ендокринолог
Лікар уролог-андролог, розробив власні методи лікування хронічного простатиту і хронічного циститу.
Лікар-стоматолог першої категорії. Володіє великими знаннями в сфері загальної та ортопедичної стоматології, пластичної, хірургічної пародонтології, ендодонтії. Проводить рентген, лікування каріозних захворювань, періодонтиту і пульпіту. Спеціалізується на ортопедичному лікуванні і протезуванні. Постійний учасник міжнародних конференцій з пародонтології та загальної стоматології.