Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на лікуванні стресів, головного болю та інших розладів нервової системи. Проводить огляд пацієнтів. Призначає медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування.
Щелепно-лицьовий хірург, доктор медичних наук, в Україні заснував новий напрям хірургії дитячого віку - раннє лікування (хірургічне та комплексне) вроджених і набутих вад обличчя. Проводить лікування флегмони, абсцесу, вивиху і перелому щелепи, заячої губи, вовчої пащі.
Лікар спеціалізується на фтизіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Завідувач кафедри інфекційних хвороб, фтизіатрії і пульмонології Приватного вищого навчального закладу «Київський медичний університет». Завідувач відділення диференціальної діагностики захворювань дихальних органів Київської міської туберкульозної лікарні
Микола Олександрович – лікар хірург вищої категорії з досвідом роботи 45 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хірургічних захворювань. Проводить холецистектомію, апендектомію, операції на шлунку, грижосічення, венектомію, видалення новоутворень шкіри.