Лікар спеціалізується на дитячій хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, планові і екстрені оперативні втручання, підбір схеми лікування. Лікує гнійну патологію. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Наталія Михайлівна – лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Має досвід роботи в невідкладній неврології: ведення важких, коматозних пацієнтів із судинними захворюваннями центральної нервової системи, травмами ЦНС, інтоксикаційними ускладненнями, запальними захворюваннями головного мозку та оболонок.
Доктор Мелліна Ірина Михайлівна є кваліфікованим кардіологом, фахівцем з екстрагенітальної патології у вагітних будь-якої етіології. Доктор займає пост керівника наукової групи відділення акушерської ендокринології та патології плода ІПАГ України, що займається питаннями артеріальної гіпертензії.
УЗД-фахівець, має вищу категорію, проводить УЗД для виявлення різних захворювань. Для цього досліджує щитовидну залозу, заочеревинного простору, м'які тканини, лімфатичні вузли та ін.
Головков В.В. лікар вищої категорії, займається оперативною гінекологією. Має досвід в лікуванні патологій ендокринної гінекології, шийки матки, запальних захворювань органів малого таза.
Юрій Зіновійович - фахівець в області загальної хірургії. Проводить сучасну діагностику, підбирає оптимальне і найбільш ефективне консервативне або оперативне лікування
Галина Федорівна - досвідчений фахівець, який понад 40 років займається діагностуванням, профілактикою і лікуванням захворювань у дітей. Проводить терапію вірусних і мікробних захворювань, патологій бронхолегеневої системи, органів травлення та ін.