Приватні лікарі Києва

Лікар Гастроентеролог Соболевська Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-гастроентеролог вищої категорії, займається лікуванням функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту, хронічних вірусних гепатитів, жирової хвороби печінки, а також гастриту, що допомагає попередити розвиток виразкової хвороби та онкопатології шлунка.
Лікар Анестезіолог Глумчер Фелікс Семенович на Doc.ua
Глумчер Фелікс Семенович
Доктор медичних наук
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Лікар Невролог Теленгатор Олександр Якович на Doc.ua
Лікар Терапевт Новикова Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна — лікар вищої кваліфікаційної категорії, терапевт з досвідом роботи більше 45 років. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань дихальної системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, ГРВІ та ін.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Голованов  Олександр  Аркадійович на Doc.ua
Лікар-кардіолог вищої категорії, лікар функціональної діагностики. Досвід професійної діяльності у кардіології з 1982 року. З 1988 року по 2019 досвід роботи в кардіологічному диспансері Київської обласної клінічної лікарні. Член Українського та Міжнародного Товариства кардіологів. Володіє усіма сучасними методами лікування поширених серцево-судинних захворювань. Експерт з ехокардіографії (УЗД серця). Неодноразово проходив удосконалення по різним направленням кардіології та функціональної діагностики в ведучих клініках України.
Лікар Акушер-гінеколог Іваненко Наталія Іванівна  на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії. Виконує діагностику і лікування захворювань жіночих статевих органів, включаючи захворювання, що передаються статевим шляхом. Проводить профілактику захворювань шийки матки.
Лікар Рентгенолог Лазар  Світлана  Іванівна на Doc.ua
Лікар рантгенолог з більш ніж 45-ти річним стажем в роботі. Проводить мультиспіральну комп'ютерну томографію, магнітно-резонансну томографію.
Лікар Кардіолог Тигай Тамара Леонідівна на Doc.ua
Київ, вул. Солом'янська, 17
Лікар Гомеопат, Терапевт, Лікар нетрадиційної медицини Позмогова Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна - заслужений лікар України з 40-річним досвідом лікування дорослих і дітей гомеопатичними методами. Ірина Анатоліївна веде активну наукову діяльність: на її рахунку більше 20 опублікованих матеріалів по гомеопатії і книга «Алергози: передумови виникнення, гомеопатична терапія» (2013 г.). Крім того, лікар Позмогова має 30-річний стаж викладання (Київському медичний університет ім. О.О. Богомольця, інститут удосконалення лікарів, Київський центр гомеопатії ім. Д.В. Попова, Інститут гомеопатії).
Лікар Кардіолог Польовчик Людмила Степанівна на Doc.ua
Івано-Франківськ, вул. Медова, 20