Жаник Хачатурович є Президентом Київської академії нетрадиційної медицини, професором, доктором психологічних наук і доктором індо-тибетської медицини, кваліфікованим і досвідченим мануальним терапевтом.
Володимир Васильович обіймає посаду головлікаря «Центру терапії болю» в мережі Kinesislife. Лікар Харченко є одним з провідних українських фахівців щодо ефективного лікування болю будь-якої етіології, використовуючи сучасні методики впливу на больові синдроми. Харченко В. В. займається терапією хвороб / патологічних станів за профілем ендокринології, пульмонології, нефрології, кардіології, гастроентерології та ін. напрямків.
Лікар екстреної медицини - фахівець широкого профілю. Виконує весь обсяг процедур надання екстреної допомоги і спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного, педіатричного, кардіологічного та гастроентерологічного напрямків.
Алла Сергіївна є лікарем вищої категорії з майже сорокарічним досвідом роботи. В її професійні інтереси входить діагностика і лікування широкого спектру захворювань серцево-судинної системи, таких як ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, аритмія серця і інші.
Тетяна Володимирівна - рентгенолог з великим досвідом роботи. З метою діагностики патологічних станів проводить мамографію, рентгенографію легень, шлунково-кишкового тракту, Ro-дослідження кістково-суглобового апарату
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші