Приватні лікарі Києва

Лікар Андролог, Уролог Терещук Сергій Іванович на Doc.ua
Харків, ул. Бакулина, 4, 3-й этаж
Лікар уролог вищої категорії, фахівець в області лікування варикоцеле, простатиту, пієлонефриту, циститу, еректильної дисфункції, порушень сім'явиверження. Для досягнення ефективності лікування проводить УЗД нирок, простати, сечового міхура і органів мошонки, а також цистоскопію і ін.
Лікар Уролог Русенко Іван Михайлович на Doc.ua
Русенко Іван Михайлович
Уролог вищої категорії, протягом 40 років займається лікуванням психогенної еректильної дисфункції, вторинного гіпогонадизму у підлітків за оригінальною методикою, фімоз у підлітків (неоперативне усунення). Також проводить діагностику і лікування безпліддя у чоловіків (екскреторно-токсичного).
Лікар Офтальмолог Казанець Людмила Іллівна на Doc.ua
Казанець Людмила Іллівна
Людмила Іллівна є доцентом кафедри офтальмології при Національній медакадемії ім. Шупика, доктор є засновником першої в Україні приватної офтальмохірургічної клініки ФОЦ "Зір". Людмила Іллівна займається хірургією катаракти, глаукоми, відшаровування і розривів сітківки, травм очного яблука, пухлин повік та ін.
Лікар Рентгенолог, Радіолог Робак Олег Петрович на Doc.ua
Радіолог вищої категорії. Завідувач відділення нейрорентгенології Інституту нейрохірургії і володар державної нагороди «Заслужений лікар України». Спеціалізується на діагностичному дослідженні уражень нервової системи. Співавтор чотирьох монографій, автор понад 400 наукових праць. Проводить всі види рентгенологічних досліджень
Лікар Кардіолог Куць Віктор Олександрович на Doc.ua
Куць Віктор Олександрович
Доктор Куць В.А. володіє безцінним досвідом в області кардіології, спеціалізуючись на сучасній функціональній діагностиці кардіопатологій, ефективної терапії ІХС в різних варіаціях і інших серцевих хвороб. Авторству Віктора Олександровича належить понад 120 наукових робіт, які зачіпають актуальні питання кардіології.
Лікар Терапевт Попова Лариса Степанівна на Doc.ua
Стаж лікаря-терапевта Лариси Степанівни більше 40 років, вона веде прийом пацієнтів з такими захворюваннями, як грип, бронхіт, гастрит, гайморит, бронхіальна астма, ГРВІ, отит, ларингіт і т.д. Розшифровує результати аналізів і досліджень і призначає лікування.
Лікар УЗД-фахівець Яцук Ніна Миколаївна на Doc.ua
Лікар УЗ-діагностики, досконально володіє методами УЗ-дослідження. Дає експертну оцінку результатам УЗ-діагностики.
Лікар Анестезіолог Галімова Наталія Борисівна на Doc.ua
Лікар займається питаннями підготовки пацієнтів до проведення операцій. Визначає відповідні препарати для наркозу, під час хірургічного втручання контролює стан оперованого і стежить за його самопочуттям в післяопераційний період.
Лікар Фізіотерапевт Циганін Леонід Іванович на Doc.ua
Леонід Іванович спеціалізується на фізіотерапевтичному лікуванні різних захворювань із застосуванням найбільш ефективних методик. Володіє техніками проведення світлолікування, ультразвукової терапії, лікування лазером, електролікування, магнітотерапії, грязелікування, голкорефлексотерапії.
Лікар Хірург Брагін-Куроєдов Володимир Зосімович на Doc.ua
Пріоритетними напрямками практичної діяльності Володимира Зосимовича є консультації, спостереження і лікування ран, облітеруючого атеросклерозу нижніх кінцівок, ПТФС (посттромбофлебітичний синдром), діабетичної стопи та інших захворювань.