Приватні лікарі Києва

Лікар-терапевт, кардіолог лікує такі поширені хвороби органів дихання, як ГРВІ, грип, бронхіт, пневмонія тощо. Також допомагає при захворюваннях кардіологічного профілю (крім хірургічного втручання) з використанням сучасних методів діагностики і лікування
Спеціаліст в галузі дитячої хірургії, займається лікуванням вроджених і набутих патологій шлунково-кишкового тракту. Співавтор 5 наукових публікацій і 3 патентів на корисну модель з дитячої хірургії. Активно стежить за тенденціями в області абдомінальної хірургії, відвідує курси і наукові конференції
Перинатальний психолог, керівник Школи батьківства. Займається подоланням разом з пацієнтом таких психологічних розладів і проблем, як фобії, гострі і хронічні реакції на стрес, безсоння, переїдання, неврастенія, сексуальна дисфункція. Надає психологічну допомогу в післяпологовий період
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Людмила Олександрівна - фахівець в області отоларингології. Веде консультативний прийом, а також володіє методиками виконання фотодинамічної терапії, лазерної коагуляції, пункції гайморової пазухи, пневмомасажу барабанної перетинки. Виконує промивання і продування ЛОР-органів, видалення сторонніх тіл, кріозрошення, розтин фурункулів і абсцесів
Київ, вул. Голосіївська, 13а
Лікар-дерматолог спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри і проведенні процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Займається лікуванням грибка нігтів, акне (вугрової хвороби), видаленням розширених судин, гемангіом, бородавок. Виконує чистку обличчя, пілінг, лазерне шліфування обличчя і тіла, фракційне омолодження шкіри, біоревіталізацію, мезотерапію та ін.
Акушер-гінеколог володіє інструментальними техніками діагностики: кольпоскопія, УЗ-дослідження. Лікує запальні захворювання органів малого тазу, патології шийки матки, порушення менструального циклу і весь інший спектр гінекологічних захворювань
Педіатр вищої категорії. Веде спостереження дітей від 0 до 18 років, надає медичну допомогу дітям з ускладненими захворюваннями дихальних шляхів, ГРВІ, інфекціями сечовивідних шляхів, захворюваннями шлунково-кишкового тракту, алергічні захворювання. Дає рекомендації по харчуванню, вакцинації, догляду та профілактики захворювань
Київ, вул. Кошиця, 7-А
Лікар спеціалізується на дієтології, нутриціології та іридодіагностиці. Проводить консультації по збалансованому харчуванню для попередження хронічних захворювань: цукрового діабету, імунодефіциту, ожиріння, захворювань щитовидної залози, серцево-судинних захворювань (гіпертонічна хвороба, кардіосклероз, ішемічна хвороба серця, атеросклероз судин головного мозку та ін.), хвороб кістково-м'язової системи та ін. Здійснює перебудову генетичної схильності організму, працює над попередженням передчасного старіння і продовженням акти
Лікар-стоматолог, здійснює терапевтичний і хірургічний прийом, проводячи професійну гігієну (Аir Flow, Vector), естетичне відновлення зубів (всіх груп), видалення зубів і екзостозів, імплантацію зубів, пластику вуздечки язика і губ і ін.
Дар'я Вікторівна спеціалізується на лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань (запальних процесів органів малого тазу, патологій шийки матки, інфекцій, що передаються статевим шляхом, розладів менструального циклу). Займається прегравідарною підготовкою і веденням вагітності, а також консультує з питань грудного вигодовування. Має досвід роботи з англомовними пацієнтами