Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Підвисоцького, 19
Вирішує проблему безпліддя, лікує патології шийки матки (ерозії, дисплазію), запальні хвороби, інфекційні.
Спеціаліст дитячої психіатрії, лікар вищої категорії при роботі з дітьми використовує методи раціональної психотерапії. Має багаторічний досвід роботи дитячим психіатром в школі для дітей з важкими порушеннями мови, дитячим дільничним психіатром в психоневрологічній лікарні. Допомагає пацієнтам із затримкою розвитку, шизоаффективними розладами, проблемами з адаптацією, депресивними станами і т.д.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Шквиря Ірина Миколаївна є досвідченим лікарем-терапевтом, вона працює з найпередовішими методами діагностики і лікування захворювань внутрішніх органів: шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем. Досвід і знання Ірини Миколаївни дозволяють їй розробляти ефективні схеми лікування для кожного з пацієнтів, а також визначати напрямки подальшого лікування у профільних фахівців.
Ані В'ячеславівна проводить діагностичне вишкрібання порожнини матки, кольпоскопію, УЗД жіночих статевих органів, щитовидної і молочних залоз. Виявляє патології шийки матки і безпліддя у жінок. Обстежує сімейні пари перед проведенням ЕКЗ
Спеціалізується на виявленні та лікуванні пухлинних захворювань. Має вищу кваліфікаційну категорію.
Острополець Марина Савеліївна
Марина Савеліївна веде амбулаторний прийом дітей, лікує і діагностує гострі, респіраторні захворювання, проводить оцінку здоров'я і складання плану обстеження і лікування, часто хворіючих дітей, спостерігає дітей з диспансерних груп і т.д.
Київ, вул. Братиславська, 5а
Дитячий кардіоревматолог Давидко Л.В. має великий досвід ведення діток з вродженими і набутими серцево-судинними патологіями, включаючи порушення і хвороби ревматичної природи. Людмила Володимирівна володіє передовими методиками обстеження і терапії патологій даного типу.
Трофименко Сергій Петрович
Спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань органів черевної порожнини і заочеревинного простору, гриж різної локалізації, доброякісних утворень і хвороб м'яких тканин, пов'язаних з гострою хірургічною інфекцією. Володіє ультразвуковою діагностикою патології органів черевної порожнини, проводить діагностичні маніпуляції і малоінвазивні операції під УЗД-контролем. Має понад 50 друкованих наукових робіт, 5 патентів. Періодично виступає в телепередачах на медичні теми.