Приватні лікарі Києва

Ортопед-травматолог займається лікуванням ударів і гематом, травматичних вивихів в суглобах, їх травмах, допомагає при порушеннях правильної конфігурації і деформації хребта (сколіоз, кіфосколіоз та інше), діагностує і проводить терапію різних форм плоскостопості, деформації стоп
Шипота Антоніна Іванівна
Лікар першої категорії
Київ, просп. Повітрофлотський, 51
Антоніна Іванівна веде спостереження дітей з народження до 18 років. Лікує захворювання дихальних шляхів, нирок, шлунково-кишкового тракту. Проводить терапію патологій оториноларингологічного профілю, деяких хвороб органів зору. Консультує з питань вакцинації, догляду за дитиною, вигодовування.
Лікар-хірург проводить езофагогастродуоденоскопію (ФГС), колоноскопію, проктосігмоскопію, біопсію і видаляє поліпи. Виконує ендоскопічні операції з видалення поліпів з органів шлунково-кишкового тракту, а також оперативне лікування проктологічних і венозних захворювань (геморой, анальні тріщини, варикозна хвороба), гнійно-запальних процесів
Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і витягання чужорідних тіл
Київ, вул. Ревуцького, 6
Вітаю. Мене звуть Віталій Барановський і я займаюся консультуванням щодо поліпшення життя. Це моя улюблена робота і я роблю її з душею. Тому клієнт завжди отримує більше, ніж він очікує і залишає мій кабінет в хорошому настрої і сповнений оптимізму. У той же час вибір свого психолога - це процес відповідальний і нагадує пошук взаємної любові. Ось чому я не буду Вас збивати з пантелику своїми регаліями і дозволю самостійно визначити за рахунок свого неймовірного внутрішнього суперкомп'ютера, підійду я Вам чи ні
Київ, просп. Повітрофлотський, 51
Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Лікар проводить амбулаторне лікування пацієнтів з хірургічною патологією. Займається лікуванням травм кісткової системи у дітей, кривошия, сколіозу і інших порушень постави, дисплазії тазостегнових суглобів.
Наталія Олександрівна - подолог, лікує врослі нігті за допомогою коригувальних скоб і пластин, проводить процедури апаратного медичного педикюру, видаляє шпори тріщини, мозолі, натоптиші
Лікар-невролог (дитячий) вищої категорії, має багаторічний досвід лікування пацієнтів неврологічного профілю (понад 30 років). Лікар використовує спеціалізований підхід, вважаючи за краще працювати на результат. Веде консультативний прийом, призначає при необхідності фізичну реабілітацію, фізіотерапію та інші додаткові дослідження
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Сергій Миколайович отоларинголог з багаторічним досвідом роботи. Лікує захворювання вуха, горла, носа (фарингіт, аденоїди, синусит, риніт, отит). Також лікар проводить широкий спектр лікувальних ЛОР-процедур
Лікар-дерматовенеролог проводить консультативний прийом пацієнтів з питань діагностики та лікування захворювань дерматовенерологічного профілю. Проводить дослідження і призначає необхідну схему лікування в разі гонореї, демодекозу, дерматиту, мікоплазмозу, псоріазу, себорейного дерматиту, екземи, сифілісу та інших хвороб