Приватні лікарі Києва

Павло Анатолійович спеціалізується на терапії інфекційних захворювань, запалень чоловічих статевих органів, чоловічої та жіночої сечостатевої систем. Проводить комплексне лікування чоловічого безпліддя, еректильної дисфункції.
Лікар-психолог, сімейний консультант. Спеціалізується на емоційних проблемах (агресивність, тривожність, сором'язливість, гіперактивність), займається корекцією дитячо-батьківських відносин, допомагає адаптуватися до школи, дитячого садка.
Бунь Ольга Петрівна
Ольга Петрівна - головний лікар клініки «РоміТаль», координатор в питаннях пластичних операцій. Також Ольга Петрівна є досвідченим дерматовенерологом вищої категорії, спеціалізується на застосуванні лазерних технологій в естетичній медицині, займається лікуванням акне, вугрової висипки, розацеа і т.д.
Тетяна Анатоліївна сімейний лікар і терапевт з вищою кваліфікаційною категорією. Вона має вже чималий досвід роботи і займається лікуванням і діагностикою терапевтичних захворювань, також знімає і розшифровує ЕКГ.
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Наталя Леонідівна займається лікуванням захворювань шкіри, відновленням проблемної шкіри, лікуванням нігтів, волосся. Лікар проводить процедури по догляду за шкірою, люмінесцентну діагностику, лікує такі захворювання як, акне, алергодерматоз, контагіозний молюск і т.д.
Лікар-ендокринолог проводить діагностику і комплексне лікування захворювань ендокринної системи, таких як дифузний і вузловий зоб, гіпотиреоз, автоімунний тиреоїдит, метаболічний синдром та ін. Доктор допомагає вирішити проблему ожиріння і порушення обміну речовин, веде пацієнтів при плануванні вагітності
Тетяна Володимирівна подолог, консультує при патологіях стопи і нігтьових пластин. Спеціалізується на проблемах стопи при цукровому діабеті та порушеннях кровопостачання нижніх кінцівок, при діагностиці застосовує камертон для вимірювання вібраційної чутливості. Лікує врослий ніготь: витягує частки нігтьової пластини, обробляє і промиває запалені ділянки. Проводить лікування тріщин, видалення натоптишів, видалення мозолів, видалення бородавок. Протезування нігтьової пластини. Встановлює коригувальні скоби.
Київ, м. Київ, вул. Попудренка, 34
Сергій Олексійович займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих. Спеціалізується на лікуванні та реабілітації гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів (риніт, гайморит, отит, бронхіт, ОРЗ, холецистит, гастрит, мігрень, ВСД, аритмія і ін.)
Київ, вул. Багговутівська, 1
Лікар проводить оперативні втручання на спинному мозку, головному мозку, хребті. Допомагає пацієнтам з пухлинами головного мозку, гідроцефалією, епілепсію, невралгією трійчастого нерва, сколіозом, грижами міжхребцевих дисків, спондилолистезом і іншими захворюваннями
Катерина Вікторівна - сімейний лікар, гастроентеролог, кардіолог і дієтолог. Лікар веде прийом дітей з 12-ти років. Виконує амбулаторне динамічне спостереження пацієнтів із запальними і функціональними станами шлунково-кишкового тракту, захворюваннями дихальних шляхів, пацієнтів з кардіологічною патологією і хронічними комплексними порушеннями здоров'я