Приватні лікарі Києва

Наталія Олександрівна - головний лікар медичного центру, національний тренер з контурної пластики компанії Galderma (Швеція). Спеціалізується на комплексних методиках роботи з якістю шкіри. Представляє на медичних конференціях і конгресах авторські протоколи медичного центру Mezzo Clinic - по лікуванню акне і постакне.
Кваліфікований фахівець, дерматовенеролог і косметолог доктор Ліпкевіч О.А., володіє найширшим переліком діагностичних і терапевтичних методик у своїй області, проводить терапію складних, хронічних і гострих патологій шкіри.
Займається оперативним ургентними лікуванням хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей. Також проводить діагностику ендоскопом та хірургічне лікування проблем шиї і голови. Був стажером в зарубіжних країнах: у Польщі та Німеччині. Приділяє час не тільки медичній практиці, але і вносить вклад в наукову діяльність - є доповідачем і учасником 12 конференцій, автором 14 наукових робіт.
Лікар-уролог першої категорії, фахівець з великим практичним досвідом роботи. Виконує весь комплекс діагностичних і лікувальних процедур, оперативне хірургічне лікування, лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, сечостатевої системи
Лікар-гастроентеролог, який використовує міжнародні стандарти і протоколи лікування. Діагностує і проводить лікування хронічних і гострих гастроентерологічних патологій, захворювань стравоходу, шлунка, 12-палої кишки, печінки і жовчного міхура, підшлункової залози. Складає індивідуальні схеми дієтотерапії, консультує англійською мовою
Доктор Омельченко О.В. є прогресивним фахівцем в області отоларингології, сурдології та фоніатрії. Оксана Віталіївна проводить повну діагностику слуху, індивідуальний підбір слухових апаратів, призначення ефективної терапії при патологічних процесах зовнішнього і середнього вуха, гортані, носа, а також повний спектр ЛОР-процедур.
Павло Анатолійович спеціалізується на терапії інфекційних захворювань, запалень чоловічих статевих органів, чоловічої та жіночої сечостатевої систем. Проводить комплексне лікування чоловічого безпліддя, еректильної дисфункції.
Лікар-психолог, сімейний консультант. Спеціалізується на емоційних проблемах (агресивність, тривожність, сором'язливість, гіперактивність), займається корекцією дитячо-батьківських відносин, допомагає адаптуватися до школи, дитячого садка.
Бунь Ольга Петрівна
Ольга Петрівна - головний лікар клініки «РоміТаль», координатор в питаннях пластичних операцій. Також Ольга Петрівна є досвідченим дерматовенерологом вищої категорії, спеціалізується на застосуванні лазерних технологій в естетичній медицині, займається лікуванням акне, вугрової висипки, розацеа і т.д.
Тетяна Анатоліївна сімейний лікар і терапевт з вищою кваліфікаційною категорією. Вона має вже чималий досвід роботи і займається лікуванням і діагностикою терапевтичних захворювань, також знімає і розшифровує ЕКГ.