Приватні лікарі Києва

Олег Володимирович - досвідчений кваліфікований фахівець в області сімейної медицини, пульмонолог. Займається всебічною терапією патологій в області пульмонології гострого характеру і хронічного. Лікує такі захворювання, як пневмонія, бронхіальна астма, емфізема легенів, бронхіт і ін. Також як сімейний лікар, консультує пацієнтів з кардіологічною патологією, з захворюваннями шлунково-кишкового тракту.
Цимбал Тетяна Сергіївна
Київ, вул. О. Мішуги, 3в
Спеціліст лікує патології гіпоталамо-гіпофізарної системи, щитовидної залози, паращитовидної залози, острівкового апарату підшлункової залози (цукровий діабет 1 тип, цукровий діабет 2 тип, гестаційний діабет), патології надниркових залоз, ожиріння, займається встановленням пристроїв безперервного моніторингу рівня глюкози в сироватці крові пацієнтів з на цукровий діабет
Ендокринолог вищої категорії надає послуги з лікування різних ендокринологічних захворювань.
Лікар займається лікуванням широкого спектру тривожних (переживань, фобій і страхів) і психосоматичних розладів, депресивних станів, наслідків пережитого стресу. Олена Юріївна - психотерапевт зі стажем роботи понад 13 років, що володіє новітніми досягненнями науки в області психології.
Пріоритетний напрямок роботи Юлії Юріївни - терапія ендокринних захворювань і патологій. Спеціаліст надає всебічну ендокринологічну допомогу при захворюваннях щитовидної залози, надниркових залоз, порушеннях метаболічного, гіпоталамічного характеру.
Спеціалізується на лікуванні діабетичної стопи, ран будь-якої етиології (в тому числі і у хронічному стані). Проводить вакуум-терапію. Стажувався у клініках Бельгії.
Лікар стоматолог-ортодонт, проводить лікування системою знімних функціональних апаратів, комбінує знімну і незнімну техніку, коригує напрямок росту і прикусу, нормалізує дихання і ковтання. Спеціаліст застосовує еластоелайнери для незначної корекції прикусу і неправильного положення окремих зубів.
Тамара Олександрівна лікар гастроентеролог і терапевт, вона лікує хронічні і гострі захворювання органів шлунково-кишкового тракту органічної і функціональної природи, коригує і підбирає індивідуальні схеми харчування при ожирінні, захворюваннях органів шлунково-кишкового тракту, гормональному дисбалансі.
Лікар займається лікуванням та діагностикою пацієнтів урологічного профілю, виконує УЗД. Має досвід в роботі з пацієнтами в амбулаторних і стаціонарних умовах, здійснює виїзні консультації на дому. Проводить своєчасну діагностику (включаючи УЗД) і лікування урологічних хвороб консервативними та оперативними методами.
Марія Сергіївна спеціалізується на консервативному лікуванні рецидивуючих тонзилітів, гострих захворювань вуха, риносинуситов і ін. Володіє повним спектром ЛОР-процедур, таких як адреналізація слизової носа, туалет слухового ходу. Проводить оперативні втручання в отоларингології