Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Білоруська, 11
Зінаїда Миколаївна займається лікуванням і діагностикою патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, розшифровує ЕКГ, проводить функціональну діагностику пацієнтів.
Михайло Дмитрович є дипломованим лікарем-психологом зі стажем роботи понад 7-ми років, має спеціалізацію з медичної психології (клінічний психолог), веде активну психологічну практику, консультує дорослих і дітей, яка заснована на емпірично доведених методах психотерапії. У своїй роботі використовує когнітивно-поведінкову психотерапію, психодинамічну терапію, раціональну психотерапію, а також системну сімейну психотерапію. Лікар допомагає вирішити широкого спектру тривожні розлади, панічні атаки, депресії, неврози, психосоматичні п
Катерина Олексіївна займається лікуванням невротичних захворювань. Лікує дітей і підлітків
Мануальний терапевт, вертебролог, володіє мануальними техніками, остеопатії, професійно робить лікувальний масаж.
Харків, вул. Академіка Павлова, 271
Кінезітерапевт, лікар спортивної медицини та ЛФК, проводить лікування методом кінезітерапії болів в спині (остеохондроз, міжхребцеві грижі), артрозів великих суглобів, порушень постави, плоскостопості. Займається підготовкою до ендопротезування, відновленням та реабілітацією організму після травм.
Київ, вул. Багговутівська, 1
Нейрохірург з більш ніж 5-річним досвідом роботи. Проводить декомпресію при карпальному і ульнарному синдромах, малоінвазивне видалення гриж хребта, видалення стенозу хребетного каналу, стабілізуючі операції при травмах хребта на спинному мозку, видалення пухлин хребта і спинного мозку, краніопластики. Також проміжні процедури: біопсію, епідуральну блокаду, різотомію гліцеролом, вентрикуло-перітональне шунтування, ендоскопічну вентрікулостомію
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночих статевих органів, діагностує гормональні порушення, допомагає в плануванні вагітності. Доктор також діагностує захворювання, що передаються статевим шляхом. Практикує сучасні методи діагностики та лікування гінекологічних захворювань
Лікар-невролог, лікує неврит, тики, епілепсію, інсульт, мігрень та ін. З цією метою здійснює оцінку неврологічного статусу, міофасциальну корекцію, люмбальну пункцію, паравертебральні блокади та ін.
Доктор спеціалізується на хірургічному лікуванні хвороб товстої кишки, параректальної області, заднього проходу. Євген Петрович проводить оперативну терапію, що включає широкий спектр малоінвазивних оперативних втручань, лікувальну хірургію кардіологічних патологій прямої кишки і періанальної зони
Лікар займається лікуванням і діагностикою згідно вітчизняних та міжнародних протоколів. Приймає пацієнтів з гострими респіраторними захворюваннями, грипом, трахеїтом, ларингітом, бронхітом, пневмонією, вегето-судинною дистонією, гіпертонією, циститом, пієлонефритом, остеохондрозом та ін. Автор 11 наукових робіт