Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні всього спектру захворювань гінекологічного профілю (включаючи ЗПСШ) як амбулаторно, так і в умовах стаціонару.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань судинної патології, когнітивних порушень, при гострих порушеннях мозкового кровообігу, невралгії, епілепсії, хвороби Паркінсона і т.д.
Андрій Олександрович діагностує стан зубів за допомогою комп'ютерної системи Dolphin, виконує ортодонтичне лікування з використанням знімних/незнімних апаратів, активаторів, пластинок
Нагурня Олександр Анатолійович — досвідчений лікар із сучасним підходом до діагностики та лікування. Відзначається уважністю до пацієнтів, професіоналізмом і прагненням до постійного вдосконалення знань.
Стоматолог-ортодонт проводить лікування карієсу і його ускладнень різної складності (в тому числі пульпіту, пародонтиту), встановлює брекет-системи з різних матеріалів. Веде прийом дорослих і дітей
Вероніка Володимирівна - лікар-ортодонт першої категорії, спеціалізується на виправленні неправильного прикусу і деформації зубів. Встановлює металеві, пластикові, керамічні та сапфірові системи брекетів
Лікар спеціалізується на медичній психології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Допомагає впорається з психологічними проблемами. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар проводить діагностику та лікування безпліддя, звичного невиношування, захворювань, які передаються статевим шляхом.
Консультує з методів контрацепції. Займається діагностикою та лікуванням гінекологічної патології, захворювань шийки матки (консервативне і оперативне), порушень менструального типу.
Акушер-гінеколог, фахівець в області планування вагітності. Здійснює лікування порушень, пов'язаних з гормональним збоєм, захворюваннями придатків, інфекціями і запальними патологіями жіночих статевих органів. Проводить ультразвукові дослідження і кольпоскопію
Тетяна Олександрівна займає пост завідуючої відділенням косметології медичного центру "Медіса-центр", доктор досконало володіє інноваційними косметологічними технологіями і методами, творячи справжнє диво в естетичній медицині.