Приватні лікарі Києва

Андрій Володимирович володіє різними чуттєвими прийомами і видами масажної дії, поєднанням яких фахівець досягає бажаного пацієнтом лікувального результату в найкоротші терміни. Андрій Володимирович активно використовує фізіотерапію і гірудотерапію.
Досвідчений лікар-невропатолог спеціалізується на лікуванні церебрального атеросклерозу, вегетативних розладів, когнітивних розладів (наприклад, депресія, розлади адаптації, порушення пам'яті, панічні / тривожні / ипохондрические розлади), ускладнень роботи нервової системи при різних захворюваннях, проявів вертеброгенной патології
Лікар пропонує психологічний супровід жінкам, які виношують дитину і тим, які вже народили. Надає допомогу в гармонізації взаємовідносин. Проводить профконсультування для студентів і підлітків.
Бачигіна Оксана Володимирівна
Оксана Володимирівна - акушер-гінеколог, зі стажем роботи в медицині більше 15 років. Лікар виконує такі процедури як: підготовка до вагітності і її ведення, спостереження за диспансерними групами в гінекології, діагностика та лікування передпухлинних захворювань шийки матки. У лікаря - кандидатська дисертація, 18 наукових статей і один патент на винахід. За сумісництвом працює в державних і приватних установах амбулаторно-поліклінічного напрямки з 2004 року
Спеціаліст з лікування внутрішніх хвороб. Займається діагностікою, проводити консультативний прийом, складає план індівідуального лікування, лікує Такі захворювання: ГРВЗ, анемія, стенокардія, артроз, остеопороз, пієлонефрит.
Психіатр з великим досвідом роботи в денному стаціонарі психіатричної лікарні, завідувала відділенням психоневрологічного диспансеру. Допомагає впоратися з неврозами, фобіями, тривожними розладами та іншими станами психотичного рівня
Лікар проводить консультації, діагностування та лікування пацієнтів. Доктор комбінує медикаментозну терапію і безпосередньо хірургічне втручання. Денис Анатолійович досвідчений хірург, має більше 17 років стажу в медицині
Хірург онколог-мамолог вищої категорії. Лікар ультразвукової діагностики другої категорії. Займається діагностикою, медикаментозним і хірургічним лікуванням, профілактикою доброякісних, злоякісних, передпухлинних, запальних та інших захворювань молочних залоз, а також патології їх функціонування (фіброма молочної залози, лактостаз, аденома молочної залози і т. Д.). Автор 10 наукових статей в медичних виданнях
Барзилович Анастасія Дмитріївна
Анастасія Дмитрівна - лікар вищої категорії, кваліфікований фахівець в області педіатрії. Займається лікуванням і профілактикою захворювань серцево-судинної, нервової, імунної, дихальної, травної систем у дитини. Складає графік і здійснює контроль вакцинацій
Доктор Шевель Н. Н. є терапевтом. Робить первинний огляд, призначає аналізи, систематизує і аналізує їх показники. Розробляє медикаментозні і процедурні курси при респіраторних хворобах, шлункових і серцевих патологіях, пр. Микола Миколайович виконує ЕКГ, систематично спостерігає «хронічних» пацієнтів