Приватні лікарі Києва

Лікар-невролог, кандидат медичних наук, проводить лікування захворювань центральної і периферичної нервової системи, лікування епілепсії, головного болю, рухових розладів і ін.
Дніпро, вул. Миронова, 15
Спеціалізується на лікуванні каріозного пошкодження зуба, ускладнень, викликаних таким пошкодженням (періодонтит, пульпіт), хвороб пародонта, кореневих каналів, м'яких тканин рота (гінгівіт, стоматит).
Хірург, спеціалізується на лікуванні кіст щелеп, гнійно-запальних захворюваннях ротової порожнини, адентії. Проводить імплантацію зубів в складних випадках.
Лікар терапевт-гомеопат, застосовує методи біорегуляціонної медицини, фахівець в області терапії хвороб шкіри і алергічних захворювань. Підбирає для пацієнтів індивідуальні схеми лікування.
Тетяна Петрівна займається діагностичними дослідженнями, спрямованими на виявлення аномалій в роботі і структурі серця, вроджених вад, кардіоміопатій, а саме - ехокардіографії. Також Тетяна Петрівна проводить ультразвукову діагностику поверхневих структур і внутрішніх органів дитячого організму.
Бондар Ірина Михайлівна
Діяльність Ірини Михайлівни як лікаря-педіатра, спрямована на діагностику, корекцію і терапію хвороб бронхолегеневої системи, зовнішніх дихальних органів, зовнішнього і середнього вуха, гострих респіраторних інфекційних процесів, а також інфекцій дитячого віку.
Лія Шотівна є лікарем-ендокринологом. Вона спеціалізується на лікуванні цукрового діабету першого та другого ступеня, нецукрового діабету, захворюваннях надниркових залоз, щитовидної залози (тиреотоксикоз, вузловий зоб, аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз і т.д.) і поліендокринних патологіях. Свої обов'язки і турботу про пацієнтів виконує вже понад 15 років, що говорить про її безсумнівно професійні дії.
Лікар-косметолог і дерматолог, а також фахівець з анти-вікової корекції шкіри обличчя. Проводить лазерну шліфовку Pearl, безін'єкційна кисневу мезотерапію, лазерне омолодження, всі види пілінгів і депіляції, озонотерапію і ін.
Людмила Вікторівна займається лікуванням карієсу і будь-яких його ускладнень, патологій прикусу, усуває дефекти зубного ряду знімними, незнімними конструкціями. Лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота.
Юрій Романович є досвідченим стоматологом, він веде медичну практику понад 15 років, є керівником клініки DentalS. Славський Ю. Р. займається протезуванням і лікуванням зубів в повному обсязі, проводить гігієнічні процедури, відбілює зуби, займається ендодонтичним лікуванням.