Приватні лікарі Києва

Анна Василівна - досвідчений косметолог, дерматовенеролог вищої категорії. В область її професійних інтересів входить діагностика і лікування грибкових і вірусних захворювань шкіри, нігтів і волосся, дерматитів різної етіології, проведення омолоджуючих процедур.
Спеціаліст терапевтичного профілю веде прийом пацієнтів з хворобами нервової, травної, дихальної систем. Діагностує захворювання серця і судин, здійснює спостереження за пацієнтами з хронічними і вродженими патологіями (цукровий діабет, серцева недостатність і т.д)
Лавренюк Юлія Василівна
Спеціаліст проводить профілактику і лікування первинного жіночого безпліддя, патологій шийки матки, статевих інфекцій. Виконує УЗ-діагностику, терапію порушень менструального цикла, передменструального, клімактеричного синдромів, ендокринних патологій.
Наталія Михайлівна займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань нервової системи дітей. Проводить консультації з питань вакцинопрофілактики, діагностики, лікування захворювань в амбулаторних умовах. Веде дітей першого року життя, консультує щодо особливостей догляду, психомоторного розвитку, вигодовування дітей
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, менопауза, дисплазія шийки матки. Веде вагітних з невиношуванням вагітності
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, лазерні методи лікування захворювання усі види офтальмологічних ін'єкцій. Лікує такі захворювання і патології, як: катаракта, глаукома, халязіон, птерігіум
Спеціалізується на лікуванні захворювань: ДЦП, моторні тики, порушення тонусу мускулатури, головні болі, мігрені, епілепсія, судомні синдроми
Інна Володимирівна - лікар-стоматолог, терапевт, дитячий стомалог. Проводить терапевтичне і ендодонтичне лікування.
Кваліфікований лікар-отоларинголог першої категорії, за плечима якого чотирнадцять років успішної практики. Його сферою діяльності є проведення діагностики та лікування різних захворювань ЛОР-органів — вуха, горла і носа, незалежно від того, чи є причиною їх виникнення травма, або ж інфекційне захворювання.