Приватні лікарі Києва

Лікар займається лікуванням депресій, психологічних травм, ПТСР, гострої реакції на стрес, розладів харчової поведінки (анорексія/булімія/компульсивне переїдання). Проводить психологічну підготовку до операції та періоду реабілітації, психологічний супровід при лікуванні онкодіагнозів різної етіології, підготовку до пологів та супровід під час пологів.
Вишневе, вул. Освіти, 19
Прихильник доказової медицини з використанням сучасних міжнародних протоколів лікування. Має високу компетентність у питаннях вакцинації, як за календарем щеплень, так і в разі порушень графіку. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Постійно підвищує свою кваліфікацію та є активним учасником професійних спільнот, зокрема Української гастроентерологічної асоціації, що дозволяє залишатися в курсі новітніх досягнень та методів лікування.
Лікар проводить консультування та супровід онкологічних хворих, лікує рак легень, шлунку, підшлункової залози, нирок , печінки, жовчних проток, молочної залози.
Ірина Василівна - лікар дерматолог, дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дермотовенерологічного профілю. Проводить консультативну та персональну діагностику проблем шкіри, індивідуальний підбір безпечних та ефективних методик лікарського лікування патології шкіри, підбір косметики з урахуванням стану шкіри. Також Ірина Василівна займається професійним лікуванням вугрової хвороби, акне, демодекса, видаленням новоутворень шкіри радіохвильовим методом.
с.Новосілки, вул. Олександрівська 1
\
Маргарита Василівна спеціалізується на терапії та нефрології. Лікує гострі респіраторні інфекції, хвороби серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, аритмії, гіпертонічна хвороба і т.д.), захворювання дихальної системи (бронхіальна астма, бронхіти, пневмонії), проблеми із травленням (гастрити, диспепсія, синдром подразненої кишки, коліти), захворювання сечовидільної системи (цистити, нефрити, хнн і т.і). Також в компетенцію Маргарити Василівни входить лікування порушень сну та психоемоційної сфери, діагностика і лікування захворювань суглобів та інших ревматичних захворювань, діагностика і лікування захворювань крові (анемії), діагностика і корекція порушень обміну речовин.
Київ, вул. Кондратюка, 2-а
Лікар спеціалізується в області хіміотерапії при злоякісних новоутвореннях, профілактиці та лікуванні ускладнень хіміотерапії. Загальний медичний стаж - понад 10 років
Київ, вул. Володимирівська, 9
Стоматолог-ортопед, спеціалізується на установці безметаллових і металокерамічних коронок, вінірів, нейлонових і бюгельних протезів. Проводить терапевтичне лікування карієсу, періодонтиту, пульпіту, чистку зубів.