Приватні лікарі Києва

УЗ-фахівець, сімейний лікар. Проводить ультразвукове дослідження і дуплексне сканування нирок, органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної і молочних залоз, бронхіоціфальних судин.
Лікар-ендокринолог вищої категорії, спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні цукрового діабету обох типів, патологій щитовидної залози, порушень обміну речовин
Безбах Дмитро Ілліч
Кандидат медичних наук, ЛОР-лікар першої категорії, є фахівцем в області фонохіругіі, мікроларінгохірургіі, рінохірургіі, пластичної та естетичної хірургії вуха/горла/носа. Займає посаду наукового співробітника Інституту отоларингології.
Лікар-педіатр, сімейний лікар, у спілкуванні з пацієнтом дотримується принципу глибокого розгляду процесу індивідуального консультування, при лікуванні захворювань одночасно враховує біопсихосоціальні аспекти життя пацієнта.
Дарина Олександрівна проводить УЗД щитовидної залози, а також УЗД молочних залоз. А також дослідження органів черевної порожнини, нирок, сечового міхура, передміхурової залози, м'яких тканин, лімфатичних вузлів, колінних суглобів
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить ультразвукову діагностику щитовидної залози, черевної порожнини, заочеревинного простору (нирки і наднирники), молочних залоз, мошонки (насіннєві канатики, яєчка і придатки яєчок). Крім того, володіє доплерографією судин шиї, голови, сечостатевих органів, кінцівок і черевного відділу аорти.
Чорнописька Юлія Федотівна
Акушер-гінеколог, має першу категорію, займається лікуванням кольпіту, цервіцита, жіночого безпліддя, дисплазії і ерозії шийки матки, ендометріозу, міоми матки, кісти яєчника, хламідіозу, уреаплазмозу та ін. Проводить видалення поліпів, радіохвильову і хімічну коагуляцію шийки матки, ведення вагітності , кольпоскопію.
Юлія Павлівна спеціалізується на обстеженні, лікуванні патології шийки матки. Володіє діагностичними, терапевтичними методиками в загальній і ендокринологічній гінекології. Індивідуально підбирає гормональні/негормональні контрацептиви, проводить УЗ-дослідження органів малого таза.
Коцюбинське, вул. Доківська 14/1
Лікар проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань. Також виконує наступні лікувальні процедури: трансторакальна ехокардіографія + доплерографія серця, електрокардіограма (ЕКГ), добове моніторування артеріального тиску та ЕКГ (холтер) та ін.
Лікар Меркотан займається лікуванням патологій за профілем герніології, гнійно-септичної хірургії, проктології. Володимир Георгійович спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, гриж черевної стінки, анальної тріщини, епітеліальних ходів куприка, парапроктиту, також він видаляє шкірні новоутворення (доброякісної природи), лікує врослі нігті.