Приватні лікарі Києва

Роман Володимирович виконує широкий спектр хірургічних втручань в галузі загальної хірургії, гнійної хірургії, лапароскопічної хірургії, оперативної урології, герніології (видалення гриж), оперативної проктології.
Дніпро, пер. Фестивальний, 5
Ольга Володимирівна є фахівцем з проведення ультразвукових досліджень у дітей (нейросонографія, нирки, тазостегнові суглоби, щитовидна залоза та ін.), У дорослих (нирки, ТРУЗД, наднирники, органи мошонки, сечовий міхур і ін.). Крім цього доктор Кіденко компетентна в проведенні УЗД м'яких тканин, лімфовузлів, молочних залоз.
Офтальмолог, має вищу категорію, проводить діагностику і терапію хвороб зорового нерва і сітківки, переднього відділу ока, глаукоми, зниження гостроти зору (вродженого або набутого).
Бойчук Наталія Сергіївна
Спектр захворювань, якими займається Наталія Сергіївна, складається з усього переліку ревматичних патологій (реактивні артрити, спондиліт Бехтерева, подагра), аутоімунних поразок сполучних тканин (склеродермія, вовчак), остеопорозу кісток і багатьох інших порушень.
Олена Юрьевана лікар-стоматолог і ортодонт, вона щорічно проходить курси підвищення кваліфікації. Спеціалізується на сучасній ендодонтії, реставрації зубів, також лікує аномалії зубів 2 класу апаратом «прямої дуги».
Дерматовенеролог,косметолог Пономарьов Євген Валерійович має значний досвід роботи. Проводить такі процедури як: лазерне лікування доброякісних новоутворень шкіри, лазерне омолодження, лазерне шліфування і пілінг, лазерне лікування грибка нігтів, рожевих вугрів, судинних зірочок і хвороби червоних щік; лазерне лікування вугрової хвороби і рубців постакне і т.д.
Капшук Ірина Миколаївна
Лікар першої категорії
Основні напрямки лікарської діяльності Ірини Миколаївни це лікування ендокринних гінекологічних захворювань, лікування безпліддя і невиношування вагітності, супровід вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика гінекологічної патології, малоінвазивна (лапароскопіческопія, гістероскопія) хірургія.
Олена Дмитрівна - кваліфікований фахівець в сфері ультразвукових діагностичних досліджень. Має спеціалізацію по УЗ-діагностики та рентгенології. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем, органів.
Дмитро Сергійович, завідувач кабінетом ендоскопії, займається малоінвазивною хірургією. Лікар лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, органів черевної порожнини. Проводить колоноскопію, бронхоскопію, гастродуоденоскопію і т. д.
Ярослав Олександрович займається питаннями загальної неврології. Пріоритетні напрямки та спектр консультативної допомоги знаходиться в області захворювань ураження периферичної та центральної нервових систем (дисциркуляторна енцефалопатія, гомеопатичні неврити, різноманітні мононеврити), в тому числі вірусні