Приватні лікарі Києва

Чорнописька Юлія Федотівна
Акушер-гінеколог, має першу категорію, займається лікуванням кольпіту, цервіцита, жіночого безпліддя, дисплазії і ерозії шийки матки, ендометріозу, міоми матки, кісти яєчника, хламідіозу, уреаплазмозу та ін. Проводить видалення поліпів, радіохвильову і хімічну коагуляцію шийки матки, ведення вагітності , кольпоскопію.
Юлія Павлівна спеціалізується на обстеженні, лікуванні патології шийки матки. Володіє діагностичними, терапевтичними методиками в загальній і ендокринологічній гінекології. Індивідуально підбирає гормональні/негормональні контрацептиви, проводить УЗ-дослідження органів малого таза.
Коцюбинське, вул. Доківська 14/1
Лікар проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань. Також виконує наступні лікувальні процедури: трансторакальна ехокардіографія + доплерографія серця, електрокардіограма (ЕКГ), добове моніторування артеріального тиску та ЕКГ (холтер) та ін.
Лікар Меркотан займається лікуванням патологій за профілем герніології, гнійно-септичної хірургії, проктології. Володимир Георгійович спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, гриж черевної стінки, анальної тріщини, епітеліальних ходів куприка, парапроктиту, також він видаляє шкірні новоутворення (доброякісної природи), лікує врослі нігті.
Корбут Надія Миколаївна
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань ЛОР органів, дихальної системи, інфекційних хворобах. Більше 10-ти років Надія Миколаївна працювала на дитячій невідкладній допомзі. Практикувала свої навички в Варшаві і Лівії.
Лікар працює з дітьми-аутистами, в процесі роботи застосовує і розробляє особистісні методики, тестові методики, розвиваючі ігри. Спеціалізується на проблемах підліткового віку, займається корекцією порушення мови і поведінкових відхилень. Є кандидатом психологічних наук
Інна Олександрівна спеціалізується на діагностиці та терапії ендодонтичних, пародонтологічних захворювань. Проводить відбілювання зубної емалі, застосовуючи новітні технології в стоматологічній практиці
Наталія Олександрівна - лазерний хірург, який спеціалізується на лікуванні патологій очей. За час практичної діяльності провела тисячі операцій підвищеної складності, таких як відшарування сітківки, діабетична ретинопатія, крововилив в склоподібне тіло.
Олександр Борисович займається проведенням мануальної терапії, рефлекторної терапії, різних масажів, профілактикою і реабілітацією після захворювань і т.д.
Петро Вадимович спеціалізується на лікуванні інфекцій, нейроінфекцій, гельмінтів, вірусних гепатитів. Веде консультативний прийом, проводить діагностику, в тому числі диференціальну діагностику для виявлення інфекційних захворювань (TORCH-інфекцій, бореліозу і інших).