Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Срібнокільська, 20
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить професійну гігієну порожнини рота, консервативне лікування тканин пародонту, зняття над- та підясневих зубних відкладень (scaling and root planning - SRP), фотодинамічну терапію, плазмотерапію, відновлення природного кольору зубів за допомогою діодного лазера Biolase - Epic. Веде прийом для дітей від 10 років
Київ, проспект Глушкова 31-А, блок А
Київ, вул. Н. Грінченка, 4в
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить терапевтичне лікування зубів, нескладні видалення зубів, лікування захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування
Київ, просп. Повітрофлотський, 51
Катерина Миколаївна надає різні послуги масажу для дорослих і дітей. Виконує дренажний масаж, антицелюлітний масаж, вісцеральний масаж, лікувальну фізкультуру (в тому числі для вагітних), масаж для лактації
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Ольга Володимирівна, лікар-терапевт і сімейний лікар з великим стажем і досвідом роботи, займається розробкою індивідуального лікування захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також проводить консультування з приводу кардіологічних захворювань, використовуючи новітні діагностичні методи.
Лікар-офтальмолог вищої категорії, володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики ока, проводить підбір окулярів і м'яких контактних лінз, лазерну дісцізію катаракти, лазерну коагуляцію сітківки та багато іншого.
Лікар-ендоскопіст першої лікарської категорії, спеціалізується на проведенні різного роду ендоскопічних досліджень в гастроентерології (фіброгастродуоденоскопія, капсульна ендоскопія), проктології (відеофіброректоскопія) і ін.
Невролог вищої категорії, автор наукових статей, патенту на винахід, займається терапією патологічних процесів в неврології судинного, демієлінізуючого і запального характеру. Олена Леонідівна є автором 6 наукових статей у медичних журналах, має патент на винахід: "Магнітно-лазерна терапія головного болю напруги".
Островський Андрій Ярославович - пластичний хірург, флеболог медичного центру «Авіценна МЕД». Досконало володіє сучасними методиками пластичної хірургії грудей, різними видами блефаропластики. Виконує інтимну пластику. У своїх роботах використовує інноваційні, малоінвазивні технології
Ортопед-травматолог, має вищу категорію, займається лікуванням переломів кінцівок консервативного і оперативного характерів, ендопротезування суглобів (колінного і тазостегнового), проводить артроскопію плечового та колінного суглобів.
Бикова Ірина Василівна
Серед пріоритетних напрямків роботи доктора Бикової - медико-правові аспекти здоров'я школярів з метою експертизи стану здоров'я дитини (наприклад, звільнення від іспитів, розподіл в групу занять фізичною культурою, навчання в домашніх умовах)