Приватні лікарі Києва

Доктор Меліна В.Б. є практикуючим офтальмохірургом, фахівцем з корекції косоокості, опущення повік і інших естетичних недоліків, мініінвазивних видаленні халязіона і новоутворень на повік, терапії запальних і функціональних захворювань очей
Лебідь Ігор Григорович
Доктор Лебідь І.Г. займається виявленням, корекцією і наглядом новонароджених і дітей старшого віку з вродженими аномаліями міокарда, ревматичні ураженнями серцевого м'яза і іншими кардіопатологіями.
Лікар спеціалізується на терапії та лікуванні хронічних, бактеріальних і грибкових захворювань шкірного покриву, нігтьової пластини і слизових оболонок. Лікує такі захворювання, як дерматит алергічної природи, демодекс, екзема, псоріаз.
Олексій Анатолійович - провідний фахівець в сфері сімейної медицини. Доктор займається в основному профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань систем і органів у дітей (з моменту народження) і дорослих.
Гема Андрій Іванович
Застосовує сучасні методи діагностики та лікування різних хвороб серця і судин. Професійно виконує функціональну діагностику (ЕКГ, добове моніторування ЕКГ і АТ). Підбирає індивідуально схему терапії і проводить динамічне спостереження за станом здоров'я своїх пацієнтів. Бере участь в семінарах, конференціях, систематично проходить курси підвищення кваліфікації за профільним напрямком.
Лікар-невролог має успішний багаторічний досвід роботи зі складними пацієнтами неврологічного профілю. Діагностує у дітей функціональні порушення і захворювання в результаті ураження центральної або периферичної нервової системи. Проводить комплексне лікування пацієнтів до повного одужання. Спостерігає дітей з народження до 3 років в рекомендовані терміни для оцінки фізичного, мовного, психо-емоційного розвитку, неврологічного статусу
Олена Костянтинівна проводить патронаж дітей першого року життя як в умовах клініки, так і на дому. Виявляє функціональні порушення травлення, коригує дієту, підбирає індивідуальні режими раціонального харчування для дітей різного віку, в т.ч. першого року життя. Володіє методикою отоскопии
Кваліфікований лікар-педіатр здійснює профілактичну роботу з дітьми від 0 до 18 років. У своїй практиці використовує індивідуальний підхід і лікувально-діагностичний процес, з мінімальним навантаженням на організм, з огляду на особливості захворювання та спосіб життя дитини. Займається підготовкою та проведенням планової вакцинації
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких хвороб, як: кандидоз, менопауза, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки, міома матки
Балабаник Василь Романович
Василь Романович, лікар уролог, онкоуролог вищої категорії категорії, кандидат медичних наук. Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи, комплексному лікуванні пухлин різної локалізації із застосуванням хіміотерапії, променевої та гормональної терапії. Також лікар проводить оперативні втручання. Василь Романович бере участь у щорічних конференціях із актуальних питань урології. 2019 р. – Захистив кандидатську роботу за спеціальністю «Урологія». Є автором та співавтором понад 30 наукових робіт.