Приватні лікарі Києва

Тетяна Петрівна займається діагностичними дослідженнями, спрямованими на виявлення аномалій в роботі і структурі серця, вроджених вад, кардіоміопатій, а саме - ехокардіографії. Також Тетяна Петрівна проводить ультразвукову діагностику поверхневих структур і внутрішніх органів дитячого організму.
Бондар Ірина Михайлівна
Діяльність Ірини Михайлівни як лікаря-педіатра, спрямована на діагностику, корекцію і терапію хвороб бронхолегеневої системи, зовнішніх дихальних органів, зовнішнього і середнього вуха, гострих респіраторних інфекційних процесів, а також інфекцій дитячого віку.
Лія Шотівна є лікарем-ендокринологом. Вона спеціалізується на лікуванні цукрового діабету першого та другого ступеня, нецукрового діабету, захворюваннях надниркових залоз, щитовидної залози (тиреотоксикоз, вузловий зоб, аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз і т.д.) і поліендокринних патологіях. Свої обов'язки і турботу про пацієнтів виконує вже понад 15 років, що говорить про її безсумнівно професійні дії.
Лікар-косметолог і дерматолог, а також фахівець з анти-вікової корекції шкіри обличчя. Проводить лазерну шліфовку Pearl, безін'єкційна кисневу мезотерапію, лазерне омолодження, всі види пілінгів і депіляції, озонотерапію і ін.
Людмила Вікторівна займається лікуванням карієсу і будь-яких його ускладнень, патологій прикусу, усуває дефекти зубного ряду знімними, незнімними конструкціями. Лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота.
Юрій Романович є досвідченим стоматологом, він веде медичну практику понад 15 років, є керівником клініки DentalS. Славський Ю. Р. займається протезуванням і лікуванням зубів в повному обсязі, проводить гігієнічні процедури, відбілює зуби, займається ендодонтичним лікуванням.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар-психіатр другої категорії. Область професійної діяльності фахівця охоплює корекцію психічних дитячих захворювань. Здійснює діагностику і терапію неврозів, психосоматичних розладів. Спеціалізується на підтримку пацієнтів з аутизмом, виправленні порушень психо-мовного розвитку, розлади особистості, органічних психічних розладів.
Лікар дерматолог спеціалізується на лікуванні хронічних захворювань шкіри: дерматозів, грибкових інфекцій шкіри і нігтів і т.д. Займається видаленням доброякісних новоутворень шкіри. В роботі застосовує сучасні ін'єкційні та лазерні методики. Консультант медичного портала «Здоров'я України». Експерт телеканалів Інтер, СТБ, ІСТV, 5 канал.
Кузюк Людмила Григорівна
Кваліфікований фахівець з питань вакцинопрофілактики, лікування гострих і хронічних захворювань у пацієнтів дитячого віку. Також крім професійної діяльності, Людмила Григорівна активно займається наукою і викладанням, що допомагає підвищити їй компетенцію в рамках виконання своєї роботи.
Савчук Валентина Миколаївна
Лікар займається лікуванням пацієнтів з діабетичною нефропатією на додіалізній і діалізній стадії хронічної хвороби нирок. Проводить корекцію ендокринних розладів у пацієнтів з супутніми соматичними захворюваннями. Підбирає терапію цукрового діабету і лікує його ускладнення. Веде прийом пацієнтів від 18 років