Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Миропільська, 3
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 8-А
Доктор уролог-андролог, сексопатолог, діагностує і лікує захворювання зовнішніх статевих органів чоловіків, нирок, сечовивідних шляхів, сімейне безпліддя. Також проводить пластику вуздечки статевого члена, гідроцеле, сперматоцеле.
Київ, вул. Вишгородська, 45
Спекторенко Катерина Євгенівна має досвід роботи педіатром більше 15 років, а також надає консультації з грудного вигодовування більше 10 років. Дотримується таких пріоритетів у своїй роботі: ведення пацієнтів від народження до повноліття, мінімальне застосування лікарських препаратів і медичного втручання, індивідуальний підхід. Проводить консультації для діток до року: догляд, грудне вигодовування, прикорм, вакцинація, загартовування і інше. Кожні п'ять років проходить стажування по педіатрії.
Київ, ул. Булаховского, 26
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Доктор проводить ультразвукові дослідження щитовидної залози, молочних залоз, лімфовузлів, органів заочеревинної порожнини і заочеревинного простору, органів малого тазу, і вагітності на всіх термінах
Київ, вул. Цитадельна, 7
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії. Проводить терапевтичне лікування молочних зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування молочних зубів, видалення молочних зубів
Лікар спортивної медицини та ЛФК, кінезітерапевт, головний лікар ТОВ, лікар прикладної кінезіології. Спеціалізується на кінезітерапевтичній корекції і лікуванні деформації хребетного стовпа, остеопорозу, остеохондрозу, варикозного розширення вен, проводить реабілітацію після травм, операцій, ендопротезування суглобів.
Лікар-невролог, кандидат медичних наук, проводить лікування захворювань центральної і периферичної нервової системи, лікування епілепсії, головного болю, рухових розладів і ін.
Дніпро, вул. Миронова, 15
Спеціалізується на лікуванні каріозного пошкодження зуба, ускладнень, викликаних таким пошкодженням (періодонтит, пульпіт), хвороб пародонта, кореневих каналів, м'яких тканин рота (гінгівіт, стоматит).
Хірург, спеціалізується на лікуванні кіст щелеп, гнійно-запальних захворюваннях ротової порожнини, адентії. Проводить імплантацію зубів в складних випадках.
Лікар терапевт-гомеопат, застосовує методи біорегуляціонної медицини, фахівець в області терапії хвороб шкіри і алергічних захворювань. Підбирає для пацієнтів індивідуальні схеми лікування.