Лікар проводить психологічну адаптацію дитини в стоматологічному кабінеті, терапевтичне лікування зубів та ясен у дорослих та дітей, професійну гігієну порожнини рота, чистку зубів Airflow, художню реставрація зубів.
Ігор Васильович - досвідчений фахівець, який більше 16 років проводить операції органів черевної порожнини, займається лікуванням гриж. Надає комплексну ургентну допомогу хворим урологічного профілю.
Проктолог-хірург, який веде клінічну практику понад 15 років. Також є досвідченим фахівцем з лікування онкологічних хвороб за профілем проктології. Доктор Злобенец виконує хірургічні операції, проводить ультразвукові дослідження з проктології.
Займається загальної стоматологією, хірургічної стоматологією (видалення зубів, зубних коренів, лікування пухлин в ротовій порожнині), протезуванням зубів (змінним, незмінним). Спеціалізується на установці імплантів зарубіжного виробництва (Ізраїль, США, Швейцарія).
Завгородній Андрій Анатолійович спеціалізується на флебології та судинній хірургії. Займається лікуванням тромбозу глибоких вен, проведенням венектомії, кросектомії, склеротерапії, мініфлебектомії та ін. Проводить прийом дітей з 14 років.
Лікування дітей в медикаментозному сні, профілактика каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видалення тимчасових зубів у дітей, лікування карієсу і його ускладнень тимчасових зубів.
Спеціалізується на тілесно-орієнтованій, а також процесуальній психотерапії. Проводить індивідуальне консультування пацієнтів з питань взаємовідносин, залежностей, шокових травм. Є тренером групових тілесно-орієнтованих занять.
Логопед, педагог, фахівець із сурдоперекладу, працює з дітьми дошкільного і шкільного віку, які мають будь-які порушення слуху та мовлення, включаючи дітей з синдромом Дауна, синдромом аутизму, гіперреактивності і дефіциту уваги.