Приватні лікарі Києва

Спеціалізується на лікуванні запалень ясен, пульпи, періодонта. Проводить пломбування, відбілювання, художню реставрацію.
Лікар-терапевт, кардіолог, володіє всіма сучасними методами діагностики і лікування: отоскопія, ЕКГ, офтальмоскопія, лікування та профілактика гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, гастроентерологічних захворювань, гострої і хронічної легеневої патології, захворювань нирок, інфекційних захворювань в т.ч. ГРВІ та грипу.
Лікар стоматолог-ортопед, основний напрямок роботи - протезування зубного ряду, реставрації, установка вінірів.
Нечай Алла Федорівна
Лікар займається проблемами в сфері дитячої, підліткової неврології протягом 12 років. Лікує такі захворювання, як остеохондроз, епілепсія, аутизм, менінгіт, енцефаліт, міопатія, безсоння та ін. Має вищу лікарську категорію. Є членом кількох міжнародних співтовариств з дитячої неврології (EPNS, ISNA). У минулому стажувалася за кордоном - працювала медиком в Королівській клініці для хворих дітей (Глазго, Шотландія).
Дитячий і дорослий офтальмолог, спеціаліст вищої лікарської категорії. Займається консультуванням пацієнтів всіх вікових категорій, діагностикою порушень рефракції ока, косоокості.
Пластичний хірург, керівник Центру пластичної хірургії, на рахунку якого понад 4000 операцій. Працював в кращих клініках Ізраїлю, є сертифікованим лікарем для роботи в ближньому зарубіжжі, а також деяких країнах Європи. Має додаткові спеціальності пластичного хірурга - з щелепно-лицьової хірургії та мамології
Головний лікар клініки "Dent Art" в Одесі, робоча сфера - приведення посмішки в ідеальний стан, лікування дефектів емалі, включаючи ускладнені випадки за допомогою передових технологій в стоматології і матеріалів найвищої якості.
Майстер з корекції фігури, SPА процедур по тілу, майстер гідромасажу, масажу, проводить обгортання STYX, банковий, медовий, лімфодренажний і моделюючий масаж.
Головін Сергій Георгійович
Сергій Георгійович є головним позаштатним консультантом-ендоскопістом департаменту охорони здоров'я м. Києва. Доктор Головін має великий досвід в проведенні гастро-та колоноскопії з діагностичною і терапевтичною метою.
Вероніка Едуардівна є оториноларингологом вищої категорії. Вона займається діагностуванням та подальшим лікуванням хвороб, які вражають ЛОР-органів. Доктор Волченко проводить ендоскопічну діагностику, різні лікувальні процедури (зрошення, вакуум-аспірацію, продування, інгаляції, припікання).