Приватні лікарі Києва

Сергій Олексійович спеціалізується на діагностиці та лікуванні пацієнтів від 0 до 18 років із захворюваннями хірургічного профілю (гострий апендицит, пахова грижа, водянка яєчок, ОЗЯ, врослий ніготь). Проводить хірургічні процедури і маніпуляції: розтин і дренування абсцесів, гнійників, гнойних кіст, панариціїв, видалення сторонніх тіл, видалення утворень на шкірі, підшкірно-жирової клітковини (атероми, фіброми, ліпоми, кератопапіломи), ПХО ран з накладенням швів, консервативне і оперативне лікування лімфаденітів. Займається профілакти
Савенко Юлія Олександрівна
Лікар-алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається лікуванням станів, які супроводжуються харчовою алергією, проявом кропив’янки, алергічного риніту, симптомами гастроінтестинальної алергії та алергічного кон’юнктивіту.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Галина Володимирівна проводить профілактичний огляд пацієнта і складання індивідуальної програми профілактичних обстежень, лікування гострих захворювань терапевтичного профілю, а також загострень хронічних хвороб внутрішніх органів. Приймає дорослих і дітей з 3 років
Бровари, вул. Київська, 221-Б
Доктор спеціалізується на онкології і дерматовенерології. Проводить консультативний прийом для дітей і дорослих, цифрову та ручну дерматоскопія всіх видів новоутворень шкіри, діагностику та лікування шкірних хвороб, фототерапія nb UVB 311 нм, кріохірургічне видалення новоутворень шкіри
Викладач корекційної педагогіки та спеціальної психології; логопед; вчитель початкових класів шкіл з порушенням мовлення.
Олексій Анатолійович – лікар вищої категорії. Спеціалізується на консервативному лікуванні гінекологічних захворювань, лікуванні інфекційних захворювань, оперативному лікуванні захворювань шийки матки будь-якої складності, оперативному лікуванні захворювань матки, консервативному та оперативному лікуванні безпліддя. Також лікар проводить кольпоскопію, УЗД, гістерорезектоскопію, ведення вагітності, оперативне лікування опущення тазових органів.