Приватні лікарі Києва

Олена Геннадіївна веде дитячий прийом щодо інфекційно-запальних процесів, що поширюються в зовнішньому вусі, слуховому проході (отит), носі (синусит, риніт), глотці, гортані і ін. Олена Геннадіївна надає весь спектр процедур для терапії даних станів і профілактики хронізації запалення.
Сопельняк Владислав Петрович
Доктор Сопельняк В.П. має значний досвід хірургічної практики, спеціалізується на ургентній і плановій лапарокопічній хірургії, баріатричній хірургії, герніології (сучасній хірургії гриж). Владислав Петрович виконує операції по установці внутрішньошлункових балонів, а також брав участь в операціях по гастро-та біліопанкреатичному шунтуванню.
Стоматолог-хірург вищої категорії, проводить видалення зуба, доброякісних новоутворень в щелепно-лицевої ділянки, резекцію коренів, пластику вуздечок губ і язика, імплантацію, парадонтологічний оперативні втручання, дентальної імплантології, кісткову пластику.
Лікар - кваліфікований фахівець, який займається спостереженням за дітьми грудного віку і старше. Лікар постійно вдосконалює свої знання під час навчання на семінарах в області педіатрії. Лікар лікує такі захворювання, як вітрянка, бронхіт, пневмонія, дифтерія, ГРВІ, кір, краснуха тощо. Проводить оформлення довідок в дитячі садки, в школу.
Світлана Федорівна спеціалізується на: ведення вагітності з обмінної картою, УЗД супроводі до пологів. Лікар займається лікуванням генітальних інфекцій, патологій шийки матки, запальних процесів, гормональних порушень і невиношування вагітності. Виконує діагностику доброякісних новоутворень яєчників і матки, підбирає метод контрацепції, встановлює і знімає ВМС.
Лікар займається визначенням програми лікувальних заходів і консультативно-діагностичним прийомом пацієнтів з проблемами шкіри. Регулярно відвідує курси і проходить стажування, призначені для підвищення робочої компетенції
Лікар першої категорії Дмитро Олегович спеціалізується на урологічних проблемах і порушеннях у чоловіків. Займається проведенням ультразвукового дослідження малого тазу, сечовидільної системи та чоловічих статевих органів (включаючи мошонку, статевий член, судини малого тазу)
Спеціаліст вищої кваліфікації в галузі профілактики дерматовенерологічних порушень. Проводить якісну ліквідацію патологій, користуючись діагностичними та лікувальними методиками сучасної медицини, а також косметології.
Висококваліфікований фахівець в сфері діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Проводить комплексну терапію, підбираючи індивідуальну стратегію лікування для кожного пацієнта і керуючись перевіреними методологіями сучасної медицини.