Приватні лікарі Києва

Серед пріоритетних напрямків роботи Наталії Олександрівни - розробка індивідуальних графіків по вакцинації дітей, лікування різноманітних функціональних порушень, локалізованих в шлунково-кишковому тракті, ведення, а також лікування дітей, які часто схильні до захворювань.
Невролог, має вищу категорію, лікує судинні хвороби головного мозку, вегетативну дисфункцію, больові синдроми та ін. До спеціаліста пацієнти звертаються при підозрі на неврит, радикуліт, дисциркуляторну енцефалопатію, остеохондроз.
Кривий Ріг, вул. Миколаївське шосе, 6
Досвідчений стоматолог ортопедичного, хірургічного та терапевтичного профілю. Професійна спеціалізація - встановлення вінірів, коронок і мостовидних протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення, видалення і лікування захворювань зубів.
Спеціаліст в області діагностики і лікування онкопатологій, зокрема - онкологічних захворювань молочної залози, досвідчений хірург з легеневої патології.
Дитячий фахівець в області отоларингології, основними напрямками в роботі якого є діагностика і лікування різних захворювань вуха, горла, носа, таких як: отит, гайморит, синусит, туговухість та. т. д. Також варто відзначити, що Тетяна Вікторівна учасник щорічних конференцій та з'їздів отоларингологів України.
Лікар-хірург спеціалізується на загальній хірургії (хірургія м'яких тканин, абдомінальна хірургія), проводить лапароскопічні операції. Займається діагностичною ультразвуковою діагностикою м'яких тканин, органів черевної порожнини і заочеревинного простору, інтервенціями під контролем УЗД (пункції, біопсії)
Лікар-педіатр більше 20 років займається діагностикою та лікуванням дитячих алергічних, інфекційних, імунних хвороб. Підбирає комплексне лікування при захворюваннях органів травлення, серцево-судинної системи і запальних процесів сечостатевої системи
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дослідження таких органів, як: черевної порожнини, малого таза, зачеревинного простору, молочних і щитовидних залоз
Кваліфікований лікар загальної практики сімейний лікар, дитячий інфекціоніст вищої категорії. Стаж роботи 22 роки. Проводить спостереження та лікування пацієнтів з хронічною патологією. Діагностика та лікування інфекційних хвороб. Вакцинація за календарем щеплень та екстрена вакцинація. Ведення дітей з 4 років. Спостереження за неускладненою вагітністю
Працював у Київських державних та приватних лікарнях, психо-неврологічному диспансері. Стаж роботи- 23 роки.