Невролог, має вищу категорію, проводить масаж, фармакупунктуру, мануальну терапію для лікування судинних захворювань, вегетативно-судинних розладів, головного болю, мігрені, остеохондрозу хребта, неврозу, розсіяного склерозу.
В.Р. Абизов отоларинголог вищої категорії, він веде прийом пацієнтів зі всілякими захворюваннями ЛОР-органів, проводить аудіометрію, «Зозулю» та інші лікувальні і діагностичні процедури.
Лікар - кваліфікований фахівець, який займається спостереженням за дітьми грудного віку і старше. Лікар постійно вдосконалює свої знання під час навчання на семінарах в області педіатрії. Лікар лікує такі захворювання, як вітрянка, бронхіт, пневмонія, дифтерія, ГРВІ, кір, краснуха тощо. Проводить оформлення довідок в дитячі садки, в школу.
Доктор Влайков професійний судинний хірург вищої кваліфікації, він діагностує і лікує такі захворювання, як атеросклероз брахіоцефальних артерій, емболії і тромбози артерій різної локалізації, хронічна недостатність мозкового кровообігу, стенози і оклюзії хребетних і сонних артерій, варикозна хвороба і ще багато інших.
Олександр Олександрович спеціалізується на пародонтологічній, терапевтичній стоматології, ендодонтії та мікропротезування. Займається лікуванням твердих тканин зубів і кореневих каналів, застосовує терапевтичні і профілактичні методики запобігання розвитку карієсу.
Дмитро Дмитрович - фахівець в лікуванні серцево-судинних патологій. Лікар працює з пацієнтами, у яких спостерігається інфаркт міокарда, серцева недостатність, гіпертонії, гіпотонії, міокардит та ін.
Алла Григорівна спеціалізується на лікуванні інфекційних і запальних жіночих патологій. У своїй роботі використовує сучасні, доступні методи діагностики патології шийки матки, ерозії і дисплазії шийки матки, міоми матки, ендометріозу, порушень менструального циклу, гіперплазії ендометрію, проводить розширену відеокольпоскопію. Успішно лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, запальні захворювання органів малого тазу, займається індивідуальним підбором методів контрацепції
Лікар-невролог вищої категорії проводить лікування хвороб нервової системи і вертеброгенних патологій. Крім того, доктор веде терапевтичний прийом всієї родини, здійснює спостереження за пацієнтами з хронічними і вродженими захворюваннями органів травлення, серця і судин
Мирослава Вікторівна лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як: сальпінгіт, цервіцит, ендометріоз, вульвовагініт, дисменорея, аменорея, ерозія шийки матки та ін. Проводить УЗД, кольпоскопію, введення і видалення ВМС, гістероскопію,
лікувальне роздільно-діагностичне вишкрібання.