Приватні лікарі Києва

Доктор спеціалізується на гастроентерології та УЗД-діагностики. Займається лікуванням складних випадків, пов'язаних з проблемами шлунково-кишкового тракту. Також, доктор пройшла програми «Очищення органів травлення», «Зниження ваги», «Анемія»
Світлана Василівна є експертом в ендодонтичній та терапевтичній стоматології, досвідченим фахівцем з відбілювання зубної емалі і нових технологій в стоматологічній практиці. Доктор Байдаус спеціалізується на профілактиці карієсу, терапії пульпітів і періодонтитів.
Серед пріоритетних напрямків роботи Вікторії Іванівни - проведення масажу у дітей, у яких діагностовано порушення діяльності ЦНС, ортопедичні патології (наприклад, кривошия, дисплазія). Також доктор Кондачкова навчає малюків плаванню.
Світлана Віталіївна займається підбором окулярів і м'яких контактних лінз, надає невідкладну офтальмологічну допомогу і проводить консультації при різних патологіях органу зору. Здійснює профілактичну і санітарно-освітню роботу серед пацієнтів.
Василь Пантелеймонович проводить хірургічні втручання при різних травмах, пороках розвитку, естетичних дефектах. Виконує протезування зубів на імплантатах з використанням передових європейських технологій.
Вікторія Володимирівна спеціалізується на ортопедичній стоматології. Лікар діагностує і займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту а також металокерамічним і безметаловим протезуванням
Смирнов Олексій лікар медицини невідкладних станів, лікар-кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на гострих станах серцево-судинних захворювань. Діагностує і лікує такі захворювання як: ішемічна хвороба, порушення ритму серця, гострий інфаркт міокарда, гіпертонічна хвороба, тромбоемболія легеневої артерії, серцева недостатність різної етіології, пневмонія, гостре порушення мозкового кровообігу
Бориспіль, вул. Київський шлях, 14Ж
Пріоритетні напрямки практичної діяльності — це діагностика алергічних захворювань (молекулярна алергодіагностика, шкірні тестування), виявлення супутніх алергічних навантажень вірусами, грибками, гельмінтами; лікування і супровід АСІТ (алерген специфічна імунотерапія виявленим алергеном), а так само симптоматична терапія. Лікар виявляє аллергозахворювання на ранніх проявах, у ранньому віці і досягнення повного контролю над захворюванням, його прогресуванням і при консультуванні сім'ї. Проводить профілактику алергій. Веде прийом для дорослих і дітей з народження
Наталія Львівна — дитячий гематолог вищої категорії, педіатр. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує різні види анемії, порушення згортання крові, тромбоцитопенічну пурпуру, тимомегалію (зміна вилочкової залози). Також веде пацієнтів після хіміотерапії (лейкопенія, тромбоцитопенія)
Яворський Володимир Миколайович
Доктор лікує захворювання серця і судин, а також стан після перенесеної коронавірусної інфекції