Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Максим Геннадійович лікар-психіатр, психотерапевт, нарколог. Працює з широким спектром психічних і поведінкових розладів, включаючи тривожні стани, депресію, залежності. В основі його підходу — глибока діагностика, терапія, орієнтована на людину, та підтримка на всіх етапах лікування. Максим Геннадійович є засновником та лідером ГО «ПСИХІАТРИЧНА ВАРТА». Почесний член багатьох європейських психіатричних асоціацій та спілок. Має срібну відзнаку за видатні заслуги в досягненні стабільної ремісії при шизофренії.
Лікар-реабілітолог, масажист, мануальний терапевт. Володіє всіма техніками виконання масажу: лікувальний, класичний, лімфодренажний, баночний, сегментарний, точковий і ін.
Доктор медичних наук, дитячий, підлітковий і дорослий лікар-гінеколог, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - ендокринологічні порушення в репродуктивній сфері, захворювань шийки матки, репродуктивні технології.
В'ячеслав Валерійович є кваліфікованим фахівцем хірургічного та ортопедичного профілю в стоматології, лікар володіє всім спектром послуг в протезуванні, успішно проводить імплантацію.