Приватні лікарі Києва

Гункевич Олег Ігорович
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування, а також малі оперативні втручання
Сімейний лікар вищої займається лікуванням захворювань дихальної, серцево-судинної, сечовидільної систем і шлунково-кишкового тракту. Проводить консультації з питань імунопрофілактики
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ендометріоз різної локалізації, фіброміома, ерозія шийки матки, дисплазія шийки матки
Садовий Андрій Петрович
Лікар акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики. Проводить оперативне лікування ендоскопічними методами (гістероскопія, лапароскопія), є експертом УЗД в акушерстві та гінекології, спеціалізується на ендоскопічній хірургії в гінекології і застосуванні допоміжних репродуктивних технологій (ЕКЗ, внутрішньоматкові інсемінації, кріоцикли). Провів понад 500 ендоскопічних операцій.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, пальпацію, перкусію, аускультацію, отоскопію, фарингоскопію, пульсоксиметрію, тонометрію, призначення лікування, контроль за ходом терапії, оформлення довідок про стан здоров'я, щеплення
Тетяна Василівна - лікар дерматовенеролог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та індивідуальному підборі лікування при вугровфй хворобі різного ступеня тяжкості, хронічних захворювань шкіри, алергодерматозів, інфекційних захворювань шкіри і нігтів, паразитарних хвороб, вірусних захворювань, а також дерматитів різної етіології. Лікар проводить дерматоскопію, видалення новоутворень шкіри.
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Юлія Сергіївна спеціалізується на ендокринології, акушерстві та гінекології, репродуктології. Лікар з метою діагностики захворювань і патологій використовує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу і огляд. Проводить інтимну контурну пластику, омолодження інтимної зони. Консультує з питань вагітності. Лікує запальні процеси жіночої статевої системи, інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), кондиломи, доброякісні утворення яєчників, матки, патології шийки матки, лейоміому
Київ, вул. Дегтярівська, 33Б
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 80
Олена Олександрівна компетентна в діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої системи різного характеру: інфекцій, що передаються статевим шляхом, патологій шийки матки, порушень менструального циклу та ін. Доктор також проводить видалення доброякісних новоутворень різними методами і діагностичні обстеження: кольпоскопію, діагностичні вискоблювання, а також ультразвукову діагностику всіх органів.
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Лікар Данюк А. В. є досвідченим фахівцем по УЗ-діагностики, він має досвід клінічної практики понад 20 років. Олександр Володимирович має спеціалізацію по УЗ-діагностики та променевої терапії.