Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Вишгородська, 38
Лікар-терапевт першої категорії. основний напрямок роботи якого полягає в лікуванні та діагностиці захворювань органів травлення, дихання,серцево-судинної системи. Веде пацієнтів з супутніми хворобами, де основною метою лікаря є лікування організму в цілому. Проводить лікування дорослих та дітей з 14 років
Спеціаліст УЗ-діагностики, лікар спеціалізується на ультразвуковому дослідженні щитовидки, молочної залози, органів травлення, органів малого таза.
Професійні інтереси - застосування радіочастотної, електрорадіохвильової коагуляції з метою лікування патологій шийки матки, проведення відеокольпоскопії, індивідуальний підбір контрацептивів, проведення ультразвукових досліджень по гінекологічному профілю.
Марина Вікторівна має вищу категорію по офтальмології. Вона займається лікуванням аномалій рефракції, демодекозу (з масажем повік), хвороб переднього/заднього відрізка ока, халязіона. Також доктор Строкова видаляє чужорідні тіла, проводить офтмальмометрію, офтальмоскопію, тонометрію, периметрію, біомікроскопію, проводить апаратне коригування зору.
Лікар-гастроентеролог, складає індивідуальну схему лікування, індивідуальні дієтичні програми, веде пацієнтів з різними хворобами (виразкова хвороба, гастрит, панкреатит, диспепсія).
Лікар-кардіолог і УЗД-фахівець, має величезний досвід роботи з клініками Німеччини з питань лікування та діагностики хвороб внутрішніх органів. Пріоритетними напрямками роботи є питання кардіології і спеціальна програма з «антистаріння», грунтуючись на роботі з інститутом довголіття (США).
Олена Анатоліївна є лікарем-косметологом з багаторічним досвідом роботи і вирішує найрізноманітніші косметологічні проблеми, проводить апаратні процедури. Олена Анатоліївна діагностує і розробляє індивідуальні програми для вирішення таких косметологічних проблем, як сухість (жирність) шкіри, акне, вікові зміни, герпес, папіломи, заїди, пігментація. Косметолог з великим досвідом підбирає дієві комплекси лікування в рамках антивікових і антикуперозних програм. Крім цього Олена Анатоліївна володіє різними техніками чищення і масажу о
Раздайбедін Сергій Миколайович
Асистент кафедри дерматовенерології НМУ ім. О.О.Богомольця
Лікар-педіатр, пульмонолог, з величезним досвідом роботи, проводить діагностику і лікування таких захворювань легенів: пневмонія, бронхіальна астма, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.
Приймає дітей з ортопедичними і неврологічними проблемами. У лікуванні використовує методи класичного, точкового масажу з елементами остеопатії.