Завгородній Андрій Анатолійович спеціалізується на флебології та судинній хірургії. Займається лікуванням тромбозу глибоких вен, проведенням венектомії, кросектомії, склеротерапії, мініфлебектомії та ін. Проводить прийом дітей з 14 років.
Лікування дітей в медикаментозному сні, профілактика каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видалення тимчасових зубів у дітей, лікування карієсу і його ускладнень тимчасових зубів.
Спеціалізується на тілесно-орієнтованій, а також процесуальній психотерапії. Проводить індивідуальне консультування пацієнтів з питань взаємовідносин, залежностей, шокових травм. Є тренером групових тілесно-орієнтованих занять.
Логопед, педагог, фахівець із сурдоперекладу, працює з дітьми дошкільного і шкільного віку, які мають будь-які порушення слуху та мовлення, включаючи дітей з синдромом Дауна, синдромом аутизму, гіперреактивності і дефіциту уваги.
Отоларинголог Гринь Н.В. займається всебічною діагностикою та терапією порушень з боку ЛОР-органів, проводить відеоендоскопічну діагностику, взяття біопсійного матеріалу, видалення сторонніх тіл, терапію гострих запальних процесів і ін.
Аліна Вадимівна - висококваліфікований хірург, який займається оперативним лікуванням захворювань у дітей. Доктор Корсак займається діагностикою і подальшим лікуванням придбаних / вроджених хірургічних патологій.
Доктор Лебідь І.Г. займається виявленням, корекцією і наглядом новонароджених і дітей старшого віку з вродженими аномаліями міокарда, ревматичні ураженнями серцевого м'яза і іншими кардіопатологіями.
Лікар спеціалізується на терапії та лікуванні хронічних, бактеріальних і грибкових захворювань шкірного покриву, нігтьової пластини і слизових оболонок. Лікує такі захворювання, як дерматит алергічної природи, демодекс, екзема, псоріаз.
Олексій Анатолійович - провідний фахівець в сфері сімейної медицини. Доктор займається в основному профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань систем і органів у дітей (з моменту народження) і дорослих.
Застосовує сучасні методи діагностики та лікування різних хвороб серця і судин. Професійно виконує функціональну діагностику (ЕКГ, добове моніторування ЕКГ і АТ). Підбирає індивідуально схему терапії і проводить динамічне спостереження за станом здоров'я своїх пацієнтів. Бере участь в семінарах, конференціях, систематично проходить курси підвищення кваліфікації за профільним напрямком.